Lapte Protecție Solară SPF 50 Derma+ Sun, 150ml, Gerovital H3 Derma+ Sun

9980002379
9980002379
1
Lotiune
Gerovital Sun
Stoc limitat
6187 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Previne fotoîmbătrânirea pielii corpului atunci când ne expunem la soare. Tehnologie Physablock.
Protecție ridicată împotriva radiațiilor UVA + UVB + VL + IR
Filtre solare performante
Eficient în prevenția: petelor pigmentare, intoleranțelor solare, fotodermatozelor
Reduce degradarea fibrelor de colagen și elastină
Textură ușoară, de lapte, non-grasă.
Rezistent la apă
Concept farmaceutic nou, testat dermatologic pe pielea sensibilă
Laptele constituie un excelent mijloc de protecţie a pielii împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare: îmbătrânire prematură, deshidratare excesivă, pete pigmentare și poate fi folosit cu succes pentru prevenţia intoleranţelor solare, a fotodermatozelor etc.
Tehnologia PHYSABLOCK se constituie într-o asociere inovatoare de filtre solare și principii active care asigură protecție avansată împotriva radiațiilor: UVA (ultraviolete de tip A), UVB (ultraviolete de tip B), VL (lumina vizibilă de energie înaltă), IR (radiații infraroșii).
O expunere de 15 minute la soarele amiezii, crește temperatura pielii la 40-43º C. Folosind produsul conform indicațiilor, Tehnologia PHYSABLOCK are excelente proprietăți de calmare a pielii supraîncălzite datorită capacității de a reduce mediatorii reacțiilor inflamatorii. Menține temperatura corpului constantă de-a lungul expunerii la soare și reduce semnificativ cantitatea de radiații care ajung în piele.
Pentru un plus de igienă ambalajul este prevăzut cu pompiță dozatoare care conferă eleganță și de ușurință în utilizare.
Mod utilizare
Produsele cu factor de protecţie solară (FPS) se aleg în funcţie de tipul de piele.
Reguli de aplicare:
Aplicați produsul pe pielea curată și uscată cu 15 - 30 minute înainte de expunerea la soare, în mod uniform.
Reaplicaţi frecvent (mai ales după baie, în caz de transpiraţie, ȋnot sau după ştergerea cu prosopul) chiar dacă este timp înnorat.
Pentru a obţine protecţia indicată de SPF, trebuie aplicată o cantitate de 2 mg/cm², ceea ce înseamnă cam 36 grame (6 linguriţe pline) de produs pentru corpul unui adult. Atenţie: reducerea cantităţii va reduce nivelul de protecţie în mod semnificativ.
Nu rămâneţi prea mult la soare chiar dacă folosiţi un produs de protecţie solară; supra-expunerea este o ameninţare gravă pentru sănătate.
Folosiţi protecţie vestimentară (pălărie, ochelari de soare, tricou). Evitaţi contactul cu ochii. Nu expuneţi la soare sugarii şi copiii mici. Evitaţi expunerea la soare între orele 11-15.
Produsul respectă recomandările UE de protecţie împotriva efectelor negative ale radiaţiilor UVA/UVB.

Review

General

Tip produs Lapte protectie solara
Beneficii Protectie solara
Recomandat pentru Unisex
Tip piele Normala
Zona aplicare Corp
Cantitate 200 ml

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lapte Protecție Solară SPF 50 Derma+ Sun, 150ml, Gerovital H3 Derma+ Sun

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.