Lapte praf Nutri-Biotik 1, 0-6 luni, 800 g, Aptamil

98526111454
98526111454
1
Lapte Praf
Nutricia
Stoc limitat
9269 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 24 April • 20:00

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Formula creata pentru sugarii care nu pot fi alaptati.
De 50 de ani, echipa noastra de oameni de stiinta se dedica cercetarii nutritiei primilor ani de viata pentru a intelege cum putem sustine mai bine dezvoltarea copilului tau.
Cercetarile noastre ne-au inspirat sa dezvoltam o formula special conceputa pentru a sustine nevoile nutritionale ale bebelusului tau.
Aptamil® NUTRI-BIOTIK™ 1 contine:
DHA (Omega 3)*
*In conformitate cu legislatia pentru toate formulele de inceput
Fara ulei de palmier adaugat
Ingrediente:
Lactoză (din lapte de vacă), uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui bogat în acid oleic, ulei de cocos, ulei de rapiță, ulei de floarea soarelui), lapte de vacă degresat, zer demineralizat (din lapte de vacă), galactooligozaharide (din lapte de vacă), concentrat din zer (din lapte de vacă), proteină din lapte de vacă, fructooligozaharide, ulei de pește, citrat de potasiu, carbonat de calciu, ulei din Mortierella alpina, clorură de magneziu, clorură de colină, fosfat tricalcic, citrat de sodiu, clorură de potasiu, clorură de sodiu, acid L-ascorbic, emulsifiant (lecitine (soia)), inozitol, L-triptofan, L-ascorbat de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, L-carnitină, antioxidant (ascorbil palmitat), D-pantotenat de calciu, nicotinamidă, sulfat de cupru, DL-alfa-tocoferil acetat, retinil palmitat, hidroclorură de tiamină, riboflavină, hidroclorură de piridoxină, iodură de potasiu, acid pteroilmonoglutamic, fitomenadionă, selenit de sodiu, sulfat de mangan, colecalciferol, D-biotină, cianocobalamină.
Prezentare:
800 g

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lapte praf Nutri-Biotik 1, 0-6 luni, 800 g, Aptamil

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.