Lapte demachiant revitalizant Q10 cu ceai verde ten normal si mixt, 200 ml, Cosmetic Plant

9980023900
9980023900
1
Lotiune
Cosmetic Plant
Stoc epuizat
1234 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Cu o formula noua, imbogatita cu un complex mineral energizant, Laptele demachiant antirid Q10 + ceai verde si complex mineral energizant curata tenul, elimina impuritatile si vitalizeaza pielea. Complexul mineral energizant (Ca, Mg, Cu, Zn) ajuta la detoxifierea pielii, actionand la nivel celular. Combinatia de coenzima Q10, ulei din samburi de struguri, extract din ceai verde si vitamina E asigura pielii protectia impotriva factorilor externi raspunzatori de imbatranirea prematura.
Mod de utilizare:
Se aplica dimineata si seara pe fata, gat si decolteu. Operatia se repeta pana cand tenul ramane curat. Pentru rezultate optime in ingrijirea tenului se recomanda folosirea in combinatie cu Lotiunea tonica revitalizanta, Crema antirid de zi, Crema antirid de noapte si Crema contur ochi din aceeasi gama.
A se evita contactul direct cu ochii!
Prezentare:
200 ml

Review

General

Tip produs Lapte demachiant
Zona corporala Ten
Recomandat pentru Femei
Beneficii Ingrijire ten, demachere
Tip piele Normal, mixt
Cantitate 200 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lapte demachiant revitalizant Q10 cu ceai verde ten normal si mixt, 200 ml, Cosmetic Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.