Lagosa 150 mg, 25 drajeuri, Worwag Pharma.

9980015841891
9980015841891
1
Drajeuri
Stoc epuizat
2297 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicații
Este utilizat în cazurile de expunere la substanţe cu risc hepatotoxic.
Contraindicații
Hipersensibilitate la substanţa(ele) activă(e) sau la oricare dintre excipienţii enumeraţi la pct. 6.1.
Atenționări
Deoarece acest medicament conține lactoză, pacienții cu afecțiuni ereditare de intoleranță la galactoză, deficit de lactază (Lapp) sau sindrom de malabsorbție la glucoză-galactoză, nu trebuie să utilizeze acest medicament.
Deoarece acest medicament conține zahăr, pacienții cu afecțiuni ereditare rare de intoleranță la fructoză, sindrom de malabsorbție la glucoză-galactoză sau insuficiență a zaharozei-izomaltazei, nu trebuie să utilizeze acest medicament.
Interacțiuni
Nu se cunosc.
Sarcina
Studiile la animale nu au semnalat niciun efect toxic.
Administrarea în timpul sarcinii și alăptării se va face cu prudență, după evaluarea de către medic a raportului beneficiu terapeutic matern/risc potențial fetal.

Dozaj
Doza uzuală recomandată este de 300 mg silimarină (2 drajeuri Lagosa) pe zi. Drajeurile se vor înghiți cu o cantitate mică de lichid.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lagosa 150 mg, 25 drajeuri, Worwag Pharma.

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.