Lactoflorene Cist, 10 plicuri, Montefarmaco

9980037027
9980037027
10
Pulbere
Montefafarmaco
Stoc epuizat
4015 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Supliment alimentar pe bază de pe fermenți lactici vii cu acțiune probiotică, extras de merișor și D-manoză.
Indicații terapeutice
Lactoflorene® Cist este un supliment alimentar cu probiotice și extras de merișor care contribuie la bunăstarea tractului urinar.
Ce este?
Lactoflorene® Cist Cist este un supliment alimentar cu fermenți lactici vii, cu acțiune probiotică care contribuie la echilibrul florei bacteriene intestinale, îmbogățit cu merișoare (afine roșii) și D-manoză de mesteacăn, utile în funcționarea normală a tractului urinar.
Prin acțiunea lor probiotică, fermenții lactici vii asigură echilibrul florei bacteriene intestinale în cazul în care acesta a fost compromis.
Merișorul (afine roșii), bogat într-o varietate specială de polifenoli, denumiți proantocianidine de tip A (PAC), contribuie la funcționarea corectă a tractului urinar și favorizează drenajul lichidelor corporale. Acesta din urmă este un zahar simplu extras din mesteacăn, care, odată ingerat, prezintă o absorbție slabă. Odată ajuns în intestin, acesta interacționează cu bacteriile responsabile de infecții, inclusiv Escherichia coli, îngreunând trecerea acesteia în vezică sau împiedicând lipirea de pereți în caz de transmigrare. Datorită acestei acțiuni, bacteriile cauzatoare de infecții sunt eliminate prin urină.
Fără gluten și lactoză Cu îndulcitor.
INGREDIENTE PRINCIPALE
Ingredienti-Montefarmaco-Icon
Camera A: maltodextrină; îndulcitor: sorbitol; Lactobacillus paracasei LC11 (LMG P 30020); agent antiaglomerant: dioxid de siliciu.
Camera B: D-manoză din scoarță de mesteacăn; maltodextrină; îndulcitori: sorbitol, sucraloză; suc concentrat de merișoare deshidratate; regulator de aciditate: acid citric; merișor. (Vaccinium macrocarpon Aiton, fructus); arome; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; colorant: sfeclă roșie.
Se recomandă cicluri de 1 plic DUOCAM® pe zi, timp de 10 zile pe lună, cel puțin trei luni consecutive.
De preferat dimineața pe stomacul gol și cu vezica goală sau seara înainte de culcare.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lactoflorene Cist, 10 plicuri, Montefarmaco

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.