Lactase Enzymes Kal, 30 tablete, Secom

9980034044
9980034044
1
Capsule
Secom
Stoc epuizat
5301 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Contribuie la imbunatatirea tolerantei digestive in consumul de lactate.

contine lactaza 100mg/tableta

produs conceput pentru persoanele cu sensibilitate digestiva la consumul lactatelor

sustine digestia persoanelor cu un regim bogat in lactate

imbunatateste toleranta digestiva la consumul alimentelor derivate din lapte si la administrarea suplimentelor ce pot contine urme de lactoza

poate fi administrat si in dietele vegetariene/vegane

Lactaza este enzima necesara organismului pentru digestia lactozei (lactoza este glucidul regasit in lapte si in alimentele derivate din acesta). O mare parte a populatiei globului prezinta un grad mai mare sau mai mic de sensibilitate digestiva dupa consumul de lactate. In copilarie exista un nivel mai mare de lactaza in organism, insa cantitatea se reduce odata cu inaintarea in varsta si necesita un aport suplimentar.

imbunatatirea digestiei lactozei la persoanele care au dificultati in ceea ce priveste digerarea produselor lactate*

Compozitie (Per 1 capsula)
Lactaza 100 mg
(Aspergillus oryzae)(furnizand 10 000 FCC ALU [100 000 ALU/g])
Proteaza 100 mg
(furnizand 500 FCC HUT [5000 HUT/g])(sursa fungica)
Lipaza 100 mg
(furnizand 500 FCC FIP [5000 FIP/g])(sursa fungica)
Vitamina D3 25 mcg
(colecalciferol)(din drojdie)
Mod de utilizare
Cate 1 capsula/zi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Toleranta la lactoza este variabila. Solicitati recomandari in ceea ce priveste rolul acestei substante in dieta.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lactase Enzymes Kal, 30 tablete, Secom

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.