Lacalut Sensitiv 75ml -33% Cadou, Zdrovit

4016369846223
4016369846223
1
Pasta Dint
Stoc epuizat
1549 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Lacalut Sensitive
Indicatii
Pasta de dinti cu efect terapeutic si curativ impotriva afectiunilor parodontale
In ultimul timp boala parodontala ocupa din ce in ce mai mult un loc de frunte in patologia cavitatii bucale, iar principala cauza este placa bacteriana si, implicit, igiena necorespunzatoare.
Inrosirea, tumefierea, sangerarea si durerile gingivale reprezinta semne de imbolnavire parodontala. Daca acestea sunt neglijate si tratamentul de specialitate nu se instituie la timp, simpla gingivita poate evolua intr-un mod rapid sau cronic sa intereseze si parodontiul profund. Aceasta inseamna:
-reactie gingivala;
-mobilitate dentara si posibilitatea avulsiei dintilor;
De aceea de la primele semne de imbolnavire trebuie luata atitudine.
Compoziție:
Lacalut este o pasta de dinti care poseda in compozitia sa substante cu actiune astringenta si desensibilizanta (lactatul de aluminiu), antimicrobiana (clorhexidina), antiinflamatorie, de stimulare a procesului de vindecare (allantoin, bisabolol) si de protectie anticarioasa (fluorura de sodiu).

Utilizare:
In cazul pastei Lacalut Sensitive s-a observat eliminarea hipersensibilitatii si a hiperesteziei dentinare.
Efectele benefice ale pastei de dinti asociate cu un periaj corect si ritmic (regulat) au dat rezultate in scurt timp si anume: dupa o sapatamana la 70% din pacienti s-a constata o reducere a reactiei inflamatorii cu oprirea sangerarii gingivale. La 20 % din cazuri s-a produs doar o ameliorare a semnelor inflamatorii iar, doar la 10% nu s-a constat nici un efect.

Producător:
Zdrovit 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lacalut Sensitiv 75ml -33% Cadou, Zdrovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.