Lacalut Aktiv Herbal,Pasta de dinti ,75 ml + 33% CADOU, Zdrovit

9980023489
9980023489
1
Perie Dint
Stoc epuizat
1199 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

LACALUT® Aktiv Herbal este pasta de dinti cu extract din plante medicinale, care combate tartrul, sangerarea, iritatia gingivala si lupta impotriva parodontozei. Folosirea regulata a acestei paste de dinti previne si aparitia afectiunilor gingivale si in acelasi timp trateaza dentitia, calmeaza inflamatiile, infectiile si sangerarile gingivale, grabind procesul de vindecare. Foarte eficace in indepartatrea placii bacteriene si impotriva formarii cariilor.
Combinatia de ingrediente active si extracte din 8 plante ofera pastei de dinti LACALUT® Aktiv Herbal eficienta garantata de la prima utilizare. Extractele din plantele au efecte benefice asupra sanatatii dentare:

- Eucaliptul are proprietati antiseptice, expectorante, reduc inflamatiile si secretiile;
- Menta combate respiratia urat mirositoare;
- Salvia este bogata în substante cu rol antiseptic, antimicrobian si antiinflamator;
- Musetelul are proprietati terapeutice si calmante;
- Smirna, Fenicul, Anasonul au efect antiinflamator;
- Cimbrul distruge bacteriile daunatoare din cavitatea bucala, inlatura infectia de la nivelul gingiilor, protejeaza dintii de formarea cariilor si incetineste evolutia cariilor deja existente.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Lacalut Aktiv Herbal,Pasta de dinti ,75 ml + 33% CADOU, Zdrovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.