Keratina Lichida 10 fiole x10ml, Gerovital Tratament Expert

9980026251
9980026251
1
Fiole
Stoc epuizat
6950 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Keratina Lichidă este un tratament intensiv de prevenire a deteriorării părului. Serul reface keratina din firul de păr, distrusă de factori externi (produse de styling, poluare și raze UV) și interni. Acesta redă fermitatea şi rezistenţa firului de păr și conferă strălucire, de la rădăcină până la vârf. 

Adresabilitate

Stilul de viață alert și factorii distructivi externi la care părul este expus zilnic, au ca efect diminuarea cantității de keratină. Keratina ajută părul să fie sănătos, rezistent, suplu, iar scăderea nivelului de keratină este rezultatul unui păr tern, subțire, fragil, lipsit de vitalitate. Pentru a ajuta părul să rămână frumos și sănătos, experții Gerovital au creat noi rețete eficiente pentru îngrijirea acestuia. Folosite periodic și în mod corect, produsele din gama Gerovital Tratament Expert Prevenire hrănesc în profunzime firul de păr, previn degradarea și ajută la refacerea structurii acestuia.

Ingrediente active

Keratina este proteina specială care reprezintă peste 80% din structura părului.

Mod de utilizare
Se dă tot serul în partea de jos a fiolei, după care fiola se poziţionează cu punctul de rupere în faţă. Pentru ruperea fiolei, puteți folosi capacul de protecție - instrucțiunile se găsesc pe prospectul din interiorul cutiei - sau înfăşurând fiola într-un şerveţel, înainte de rupere.
Întindeți serul pe lungimea firului de păr, pe părul proaspăt spălat și puțin uscat cu un prosop. Masați ușor, după care uscați cu uscătorul de păr - căldura asigură pătrunderea principiilor active în structura firului de păr. Se aplică 1 fiolă la 2 zile, timp de 30 de zile.
Este o soluție complexă de tratament și îngrijire cu efect garantat dacă se aplică periodic și în mod corect.
NU FOLOSIȚI îN EXCES! NU CLĂTIȚI!
Beneficii
Previne deteriorarea părului
Previne și combate căderea părului și mătreața
Păr sănătos și rezistent cu elasticitate și volum
Aspect final sănătos și catifelat.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Keratina Lichida 10 fiole x10ml, Gerovital Tratament Expert

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.