Kelapher Nano-lactoferina Crema 50ml, Solartium Group

984515461541
984515461541
1
Crema
Solartium Group Srl
Stoc epuizat
11297 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Kelapher este un dispozitiv medical brevetat pe baza de Lactoferina sub forma lipozomala, o inovatie farmaceutica care permite absorbtia mai buna a ingredientului activ la nivel cutanat. Lactoferina este o proteina multifunctionala cu importante proprietati de chelare ale fierului liber din tesuturi, reducand implicit pigmentatiile hemosiderinice si prevenind acumularea in exces a metalelor grele si toxicitatea asociata. In plus numeroase studii clinice au evidentiat ca Lactoferina are si efect antibacterian important impotriva a numeroase bacterii grampozitive si gramnegative, cat importante proprietati imunomodulatoare, antiinflamatoare, antioxidante si cicatrizante.
Indicatii:
- Echimoze si hematoame post proceduri injectabile (filler, toxina botulinica, mezoterapie)
- Echimoze si hematoame post chirurgicale (blefaroplastie, rinoplastie)
- Pigmentatii hemosiderinice post scleroterapie
- Pigmentatii hemosiderinice asociate cu IVC
- Profilaxie ulcere varicoase
- Post tratamente cu laser non-ablativ, epilare laser, post laser vascular
Ingrediente:
Lactoferina LT (Lipid Technology) 150 mg/g, apa, propanediol, palmitat etilexil, sepigel 305, miristil miristat, unt de Butyrospermum Parkii, dimetil-sulfona, ulei din seminte de Simmondsia Chinensis, carbomer, disodium EDTA, hidroxid de sodiu, glicerina etilexil, caprilil glicol, acrilati/C10-30 alchil acrilat crospolimer, fenoxietanol.  
Mod de utilizare:
Se recomanda administrarea cremei de doua ori pe zi (dimineata si seara) pana la disparitia simptomelor.
Prezentare:
50 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Kelapher Nano-lactoferina Crema 50ml, Solartium Group

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.