Ivatherm Ivapur K Crema pentru Ten Gras Acneic, 30ml

5943076000015
5943076000015
1
Crema
Ivaterm
Stoc limitat
6321 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 29 April • 16:50

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicatii:
Crema reparatoare a tenului gras cu imperfectiuni si acnee regleaza secretia de sebum. Hidrateaza si hraneste pielea cu imperfectiuni si acnee. Atenueaza roseata si reduce iritatia. De asemenea, reduce riscul aparitiei cicatricilor. Este indicata in ingrijirea zilnica pentru refacerea echilibrului fiziologic al pielii grase cu tendinta acneica, in timpul si intre curele de tratament medicamentos pentru acnee.
Compozitie:
Alfa si Beta hidroxiacizii (acidul salicilic si acidul lactic) asigura o lejera exfoliere, dezobstrueaza porii si elibereaza pasajul sebumului.
Uleiul de Melaleuca (Tea tree oil) incapsulat este un agent antibacterian foarte eficace, iar datorita formei incapsulate efectul antibacterian se mentine pentru mai mult timp.Efectul antibacterian al uleiului de Melaleuca 5% este comparabil cu cel al benzoil peroxidului gel 5%, cu mentiunea ca uleiul de Melaleuca nu produce efecte adverse (uscarea pielii, iritatii).
Triclosanul (Irgasan DP 300) este un bactericid potent pe un larg spectru microbian.
Octopirox (Piroctone olamine) este un ingredient cu efect puternic impotriva germenilor responsabili de acnee.
Alphabisabolol, extras din Vanillomopsis Erythropapa (arbore al padurii amazoniene), are un puternic efect antiinflamator. Fiind un extract natural, nu are efecte alergizante.
Untul de Karité (unt de Shea) bogat in vitamine (A,C,E), acizi grasi esentiali si fitosteroli, are efect hidratant, calmant si reparator al pielii.
Apa termala Herculane atenueaza inflamatia si catifeleaza pielea
 
Mod de utilizare:
Aplicati dimineata si seara pe pielea curatata, ideal cu IVAPUR (gel spumant purifiant pentru piele mixta sau grasa)
Mod de prezentare: 30 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ivatherm Ivapur K Crema pentru Ten Gras Acneic, 30ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.