Ituman Forte, 14 plicuri, Seris

9980047989
9980047989
1
Pulbere
Althea Life
Stoc limitat
7287 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

ITUMAN® Forte este un supliment alimentar, cu o formulă brevetată, care conține D-manoză, inulină, citrat de potasiu și magneziu, hesperidină și diosmină, poate ajuta la ameliorarea infecțiilor de tract urinar.
D-manoza este o monozaharidă obținută din scoarța de Mesteacăn. Prezența D-manozei are numeroase avantaje:
- nu creează dependență,
- nu afectează flora bacteriană intestinală și vaginală,
- nu slăbește organismul,
- își exercită acțiunea la nivel vezical exclusiv,
- poate fi utilizată în timpul sarcinii și alăptării.
Citratul de magneziu și potasiu se pot utiliza pentru menținerea pH-ului urinar optim: 6 - 6,5.
Mod de utilizare:
Pentru inițiere: câte 1 plic de 3 ori pe zi, timp de o saptămână, apoi câte un plic de 2 ori pe zi, timp de o săptămână, iar apoi se trece la doza de întreținere. Se dizolvă conținutul plicului într-un pahar cu apă (200 ml) și se bea imediat.
Pentru întreținere: 1 plic pe zi, seara înainte de culcare.
Ingrediente:
Fiecare plic de ITUMAN® Forte conține: D-manoză -1200 mg, Inulină -2900 mg, Citrat de Potasiu -370 mg, Citrat de Magneziu -340 mg, Hesperidină -120 mg și Diosmină -30 mg.
ITUMAN® Forte nu conține gluten sau lactoză.
Precautii:
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, și un mod de viață sănătos. Consumul excesiv poate avea efecte laxative.
Prezentare:
14 plicuri

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ituman Forte, 14 plicuri, Seris

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.