Inulin FOS pulbere, 120 g, Zenyth

5941872401067
5941872401067
1
Pulbere
Stoc limitat
3252 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 29 April • 16:49

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Supliment alimentar sub forma de pulbere, 100% natural, recomandat ca suport intestinal prebiotic, pentru refacerea florei intestinale, imbuatatirea digestiei si normalizarea tranzitului intestinal.
Alimentele si bauturile care contin inulina sau fructo-oligozaharide (FOS) in loc de hararuri produc o crestere mai mica a glucozei in sange decat alimentele si bauturile care contin zahar.
Inulina poate aduce beneficii importante perosanelor care vor sa-si modeleze silueta, poate ajuta la inlocuirea zaharurilor si carbohidratilor simpli, mentinand satietatea un timp indelungat si scazand pofta de mancare fara a dauna corpului.
Impreuna cu fructo-oligozaharidele, inulina stimuleaza inmultirea bacteriilor benefice in intestin.
Ingrediente:
Inulina si fructo-oligozaharide (FOS), obtinute din radacina de cicoare (Cichorium intybus).
Nu contine lactoza, gluten, soia, stearat de magneziu, indulcitori artificiali sau aditivi chimici.
Informatii nutritionale per 100 grame:
Valoare energetica - 384 kcal, proteine - 0.01 g, zaharuri - 92.72 g, lipide - 0.03 din care acizi grasi saturati - 0.01 g, sare - 0.06 g.
Mod de administrare:
In doze de minimum 12 g pe zi (4 lingurite) contribuie la normalizarea tranzitului intestinal prin cresterea frecventei scaunelor.
Produsul poate fi utilizat si ca inlocuitor natural de zahar.
Se recomanda inlocuirea in proportie de 30% a zaharuriloe din alimentatie cu glucide nedigerabile, cum ar fi inulina sau oligofructoza.
Doze mai mari de 40 g pe zi pot cauza disconfort gastric si diaree.
Se administreaza amestecat cu apa sau alte lichide (ceai, cafea, sucuri, etc) sau in alimente precum iaurtul, budinca, etc.
Prezentare:
120 g

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Inulin FOS pulbere, 120 g, Zenyth

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.