Isomar Nas Spray Decongestionant Cu Acid Hialuronic, 100 Ml, Euritalia

8017045011498
8017045011498
1
Spray Buco
Laboratoires Svr
Stoc epuizat
3697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Soluție hipertonică de apă de mare din Parcul Marin Cinque Terre.
Are o dublă acțiune pentru starea de bine a căilor respiratorii:
1. Apa de mare în stare pură, decongestionantă în mod natural și fluidifiantă, favorizează o rapidă ușurare în cazul nasului înfundat. Ajută drenarea secrețiilor menținant curățenia narinelor și favorizând respirația.
2. Acidul hialuronic menține mucoasa moale și conferă produsului o activitate de protecție celulelor deshidratate reducând riscul uscăciunii și apariției microleziunilor în interiorul nărinelor ce pot apare în cazul răcelilor puternice, rinitelor alergice sau sinuzitelor.
Ingrediente:
Hypertonic seawater (Natural saline concentration of seawater around 3%), Sodium Hyaluronate. Inert propellant gas: Nitrogen. It contains neither preservatives nor colorants.
Recomandare:
- produsul este indicat pentru o ușurare rapidă a nasului înfundat în următoarele cazuri:
răceli, bronșite, sinuzite, alergii, chiar și la polen. Produsul poate fi utilizat de mai multe ori pe zi în funcție de necesitați. Este recomandat fie adulților, fie copiilor peste 12 luni.
Produsul NU produce dependentă, nu degradează mucoasa, nu produce supradozare și poate fi utilizat și în timpul sarcinii. Datorită acidului hialuronic este indicat chiar și pentru tratamente frecvente.

Mod de utilizare:
- pentru o corectă utilizare, introduceți în mod delicat tija aplicatoare. Introduceți delicat aplicatorul în narina și efectuați 2-3 pulverizări în fiecare narină. Lăsați soluția să acționeaze câteva secunde înainte de a sufla nasul. Produsul este mereu ușor de utilizat datorită noii tehnologii de pulverizare 360 grade spray. Poate fi utilizat în diverse poziții pentru efectuarea unei spălări mai complete și rapide în poziție verticală: permite o mai bună ajungere a soluției în interiorul nărinei pentru o curățare rapidă și completă.
Orizontal: pentru a se aplica copiilor peste 12 luni în poziție de stat pe spate sau celor cu un echilibru dificil. Produsul poate fi înclinat în diverse direcții. După utilizarea produsului scoateți și spălați aplicatorul cu apă și uscați-l. Dacă disconfortul persistă consultați medicul de familie sau specialistul.
Se recomandă să nu utilizați produsul mai mult de două săptămâni de tratament.
Avertizări:
- recipient sub presiune ce poate exploda în cazul expunerii la încălzire. A se ține departe de căldură, suprafețe calde, flacără, scântei, sau alte surse ingnifiante. Nu fumați în apropiere, nu perforați și nu deteriorați nici după utilizare, protejați împotriva razelor soarelui, nu expuneți produsul la temperaturi peste 50 grade celsius. Nu țineți la îndemâna copiilor. Utilizați produsul exclusiv pentru recomandările existente. Copiilor peste 12 luni li se aplică de către părinți. Lipsa integrității ambalajului poate aduce modificărei caracteristicilor funcționale. Nu utilizați după data scadenței. Păstrați la o temperatură între 5 și 25 grade celsius. în unele cazuri, produsul poate produce minime iritații.
Prezentare:
100 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Isomar Nas Spray Decongestionant Cu Acid Hialuronic, 100 Ml, Euritalia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.