Irigator pentru igiena intimă Tantum Rosa, 500 ml, Angelini

5906681443332
5906681443332
1
Dispozitiv
Angelini Zambon Group
Stoc limitat
3887 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 29 April • 16:50

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicații:
Irigatorul Tantum Rosa a fost conceput pentru spălături vaginale. Este sigur, realizat din material plastic moale şi flexibil. Irigatorul poate fi refolosit.
Se recomandă folosirea irigătorului exclusiv de o singură persoană! Femeile care nu au început viața sexuală nu trebuie să folosească irigatorul Tantum Rosa, întrucât utilizarea acestuia poate duce la ruperea membranei himenului.

Atenționări:
Părţile componente ale irigatorului nu se spală la maşină! Nu sterilizaţi! Nu încălziţi peste 40º C! Nu utilizaţi soluţii dezinfectante și corozive! Nu utilizaţi soluţii iritante sau tensioactive (detergenţi)! Irigatorul este strict pentru uz individual.
În cazul unor întrebări privind utilizarea irigatorului, vă rugăm contactaţi medicul dumneavoastră ginecolog.

Mod de utilizare:
Etapele irigării:
1. Preparare:
Conținutul unui plic TANTUM ROSA granule pentru soluție vaginală se dizolvă în ½ litru de apă fiartă și răcită la temperatura corpului. Umpleţi recipientul cu 500 ml (1/2 l) soluţie și înşurubaţi canula irigatorului pe recipient.
2. Utilizare
Pe cât posibil irigarea ar trebui făcută în poziţie șezând, ideal într-o cadă fără apă (A) – sau în picioare deasupra unei cădiţe de duş (B). În oricare din cazuri, irigarea trebuie efectuată într-o poziţie sigură şi stabilă (ex: utilizaţi un covoraş pentru a evita alunecarea). Irigarea poate fi de asemenea realizată în poziţie şezând pe bideu sau toaletă (C). Introduceţi încet canula irigatorului în vagin cât mai adânc posibil.
3. Irigare: Recipientul trebuie ţinut cu amândouă mâinile, degetele mari trebuie poziţionate în partea superioară a corpului irigatorului, în apropierea canulei. Comprimaţi burduful irigatorului pentru a elibera soluţia.
4. După irigare: Scoateţi cu grijă canula din vagin, ţinând recipientul strâns apăsat, pentru a nu aspira fluidele vaginale în irigator.
5. Curăţare: Deşurubaţi canula de pe recipient. Spălaţi amândouă părţile cu apă caldă (până la 40º C) şi lăsaţi-le la uscat.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Irigator pentru igiena intimă Tantum Rosa, 500 ml, Angelini

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.