Inofolic HP, 30 plicuri, Loli Pharma

9980047426
9980047426
1
Pulbere
Mld Trading
Stoc limitat
7969 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:34

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Inofolic HP conține mio-inozitol sub forma de pulbere care contribuie la reglarea activatii metabolice si hormonale a femeilor. Mio-inozitolul joacă un rol cheie de a monitoriza răspunsul organismului la diferiți hormoni, cum ar fi insulina și FSH (hormonul foliculostimulant). Insulina este hormonul care reglează metabolismul zaharului, iar FSH stimulează creșterea foliculilor până la ovulație. Un aport continuu de mio-inozitol poate fi util pentru normalizarea metabolismului și a activității hormonale. Alfa-lactalbumina este o proteină din lapte, care poate îmbunătăți absorbția intestinală a mio-inozitolului. Acest efect de îmbunătățire a absorbtiei intestinale este esențial la acele persoane ”rezistente la inozitol”. Aportul combinat de alfa-lactalbumină și mio-inozitol normalizează activitatea metabolică și hormonală a femeilor. Acidul folic este o vitamina din grupa vitaminelor B, asociat cu sinteza ADN-ului, ARN-ului și a proteinelor precum și cu procesul de diviziune celulară și de reparare a cromozomilor. Ajută la dezvoltarea normala a țesuturilor materne în timpul sarcinii, suplimentarea aportului cu acid folic crește concentratiile materne la folați. 

Ingrediente/ plic (2,1 g):

Ingrediente active: mio-inozitol 2000 mg, alfa-lactalbumină 50 mg, acid folic 200 mcg;

Alte ingrediente: dioxid de siliciu (agent antiaderare).

Mod de administrare Inofolic HP:
Se recomandă să luați câte un plic de doua ori pe zi, intre mese.
Pentru a asigura un aport constant de inozitol, se recomanda administrarea celor doua plicuri la interval de 12 ore.
Dizolvați conținutul plicului într-un pahar de apa (200 ml).
Precautii:
A nu se depasi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Inofolic HP este un supliment alimentar și nu trebuie sa țnlocuiască o dieta variată și echilibrată și un stil de viața sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. Inofolic HP conține proteine din lapte.
Păstrați produsul într-un loc răcoros și uscat, protejat de lumină.

Prezentare:
30 plicuri

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Inofolic HP, 30 plicuri, Loli Pharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.