Infant Uno Propokid, 20 ml, Solacium Pharma

9980023577
9980023577
1
Solutie
Solacium Pharma Srl
Stoc epuizat
2497 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Ce poti face pentru a-ti feri copilul de germenii si bacteriile la care este expus in fiecare zi? Din pacate, a fi racit cand esti mic este un fenomen normal, indiferent de cate precautii isi iau parintii. Este adevarat ca viata de parinte ar fi fost mult mai usoara daca ar exista o metoda prin care l-ai putea preveni pe cel mic de toate problemele de sanatate.
Un sistem imunitar puternic il poate proteja pe micutul tau de orice raceala. Sistemul imunitar este mecanismul nostru de aparare– armata cu care corpul se protejeaza impotriva organismelor cauzatoare de boli, cum ar fi virusuri, bacterii sau fungi.
Infant UNO Propokid contine 3 substante active – propolis, echinacea si seleniu, cu actiune sinergica imunostimulatoare, antibacteriana, antivirala si antiinflamatoare.
Propokid are actiune tripla asupra organismului: creste rezistenta la virozele respiratorii, previne raceala si gripa si sustine apararea imuna contra infectiilor cailor respiratorii superioare.
Folosit in fiecare toamna si primavara in cura de minim o luna, Propokid va fi aliatul nr.1 al micutului tau impotriva simptomelor de raceala si gripa.
Ce beneficii asigura Infant Uno Propokid?:
Infant Uno Propokid crește rezistența la virozele respiratorii
Infant Uno Propokid previne răceala și gripa
Infant Uno Propokid susține apărarea imună contra infecțiilor căilor respiratorii superioare
Compoziție:
Extract de propolis 0,92 g/ 1,5 ml, extract de echinacea 0,87 g/ 1,5 ml, Seleniu 13,75 µg/ 1,5 ml (25% VNR)
Propolisul este produs din particule mici de rășină aromată pe care albinele le colectează din mugurii foliari ai plantelor și le amestecă cu secreția glandelor salivare și particule de ceară. Acesta este compus din: 55% rășină, 30% ceară, 10% uleiuri aromatice și eterice și 5% polen. Propolisul conține vitaminele B1, B2, B6, C, E, acid pantotenic și acid nicotinic, precum și minerale: sodiu, potasiu, magneziu, calciu, zinc, fier, mangan, nichel, cupru, stronțiu, cobalt, molibden, vanadiu. Componentele biologice active din propolis pot fi clasificate în mai multe grupuri, din care flavonoizi și fenol acizi, cărora li se atribuie marea eficiență a propolisului.
Seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.
Echinacea susține apărarea imună contra infecțiilor de căi respiratorii superioare, prin stimularea activității celulelor fagocitare.
Cum se administrează?
Doza recomandată pentru consumul zilnic:
Copii între 1-6 ani : 7 picături de 2 ori/zi, dizolvate în ceai sau suc
Copii între 6-10 ani: 15 picături de 2 ori/zi, dizolvate în ceai sau suc
Copii cu vârsta peste 10 ani și adulți: 25 de picături de 2 ori/zi într-o lingură de ceai, apă sau suc
Doza maximă recomandată pentru consumul zilnic este de 50 de picături (1,5 ml sau 1,8 g).
Atenționări:
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Precauții:
Se recomandă administrarea lunară, în cure de 14 zile, repetitive.
Nu se recomandă utilizarea în caz de boli sistemice progresive (TBC, leucemie), boli autoimune, SIDA, sarcină, alăptare sau la copii cu vârsta sub 1 an.
Persoanele alergice la propolis nu trebuie să utilizeze acest produs.
Mod de eliberare:
Fără prescripție medicală.
Forma de prezentare:
Flacon de 20 ml
Condiții de păstrare:
A se păstra la temperaturi de până la 25˚C, în mediu uscat și ferit de lumina solara.

Review

General

Tip produs Picaturi
Recomandat pentru Copii
Beneficii Actiune sinergica imunostimulatoare, antibacteriana, antivirala si antiinflamatoare
Cantitate 20 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Infant Uno Propokid, 20 ml, Solacium Pharma

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.