Indulcitor Natural Hyper Stevia Rebaudiana fara zahar, 50ml, Hypericum

9980033225
9980033225
1
Extract
Hypericum
Stoc limitat
1370 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: azi la 20:19

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicatii: Hyper Stevia rebaudiana este un indulcitor natural, noncaloric, destinat inlocuirii zaharului rafinat, zaharinei si altor tipuri de indulcitori.

Fiind un indulcitor noncaloric, acesta este recomandat in mod special persoanelor cu hiperglicemice si diabeticilor.

Acest indulcitor poate fi folosit de persoanele suferinde de fenilcetonurie-care nu au voie sa foloseasca indulcitori sintetici de tipul aspartamului.

Este un adjuvant in tratamentul enterocolitelor de fermentatie si colon iritabil.

Compozitie: Extract natural din planta Stevia rebaudiana, glicerina farmaceutica.

Proprietati: Hipoglicemiant prin stimularea secretiei de insulina, actionand direct pe insulele Langerhans din pancreas dar si o actiune de scadere a zaharului din sange, explicata stiintific printr-o mai buna respiratie celulara la nivelul mitocondriilor si prin inhibitia glucogenezei.

Ajuta la scaderea in greutate prin puterea noncalorica si prin scaderea poftei de mancare actionand atat asupra centrului foamei si satietatii din hipotalamus cat si asupra terminatiilor nervoase din stomac si reglarea proceselor gastro-intestinale.

Diminueaza dorinta de a fuma si de a consuma alcool. 

Mod de administrare:

Sub forma de picaturi in ceai, cafea, alte lichide sau in produse de cofetarie si patiserie, dupa gust.

Contraindicatii

Nu are contraindicatii.

Forma de ambalare:

Sticla bruna cu 50 ml.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Indulcitor Natural Hyper Stevia Rebaudiana fara zahar, 50ml, Hypericum

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.