Imviral Plus Vitamina C și Zinc, 30 tablete, Helcor

5944708137093
5944708137093
1
Comprimate
Helcor
Stoc epuizat
1347 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Datorita continutului bogat de echinacea, Zn, vitamina C, soc, pin si scoarta de salcie, Imviral plus:
· intareste si contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar;
· contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;
· contribuie la lupta organismului impotriva virusurilor si bacteriilor;
· are efect benefic asupra aparatului respirator;
· reduce durerea, inflamatia;
· ajuta la scaderea febrei;
· este un bun antioxidant.

Imviral Plus este un integrator imunitar natural din plante cu vitamina C si zinc ce ajuta organismul sa lupte eficient impotriva infectiilor virale sau bacteriene, in stari de imunitate scazuta cauzate de suprasolicitari sau de boala si convalescenta.
De asemenea, specialistii recomanda cate o cura de 10 zile fie in anotimpurile de tranzitie, fie atunci cand se anunta apropierea unei raceli.

Imviral Plus este un supliment natural care sustine efortul sistemului imunitar. De aceea, este indicat nu doar in perioadele in care sunt mai frecvente virozele, ci si in timpul eforturilor sustinute, intrucat actioneaza direct asupra proceselor care mentin organismul sanatos si energic.

Mod de administrare Adulti 3 tablete pe zi (cate o tableta la fiecare masa principala), timp de 7-10 zile consecutiv Copii peste 7 ani-2 tablete pe zi (una dimineata si una seara in timpul mesei). Pentru pregatirea de sezonul rece, curele de cate 10 zile pot fi repeptate lunar, primavara si toamna.

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos. A se consuma, de preferinta, pana la data marcata pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina si umiditate, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.


Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Imviral Plus Vitamina C și Zinc, 30 tablete, Helcor

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.