Imunogrip Plus Zinc și vitamina C, 50 ml, Plant Extrakt

5944739051566
5944739051566
1
Tinctura
Plantextract
Stoc limitat
3597 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietăți:
Stimulator imunitar general cu doza zilnică recomandată de Zn și Vitamina C
Reduce incidenţa infecţiilor gripale şi a altor infecţii respiratorii
Reduce incidenţa complicaţiilor din infecţiile gripale şi alte infecţii respiratorii
Efecte imediate fără şocuri fiziologice
Prin prelucrare în stare proaspătă şi extracţie la rece (metoda de fabricaţie Plantextrakt) se păstrează nealterat fitocomplexul responsabil de acţiunea terapeutică.
Recomandări:
Cure pentru creşterea rezistenţei organismului, în:
diferite stări cu imunitate scăzută,
perioade cu risc crescut de îmbolnăvire (înaintea perioadei şi în perioada de expunere la virusurile gripale), în special la grupele cu risc crescut de îmbolnăvire (vârstnici, teren astenic), persoanelor din colectivităţi (cadre medicale, profesori, funcţionari publici, elevi, etc.)
infecţii respiratorii recurente,
convalescenţă după boli infecto-contagioase.
Stimulând proliferarea celulelor imunocompetente, fără să provoace reacţii de memorare din partea acestora, trebuie administrat la intervale determinate şi pentru un anumit timp (nu în mod continuu), mecanismele stimulate pe această cale fiind supuse unui training celular. Pentru sucul stabilizat de Echinacea purpurea s-a stabilit, în urma unor studii, un ritm al administrărilor de 4 zile, urmate de alte 4 zile de pauză, nu mai mult de o perioadă de 6 săptămâni.
Reacţii adverse:
- foarte rar, reacţii de tip alergic, la persoanele alergice la polenul plantelor din familia Asteraceae (exemplu: muşeţelul, păpădia, gălbenelele etc.), caz în care se recomandă întreruperea tratamentului şi consultarea medicului.
Compoziție:
100 g conțin suc stabilizat și standardizat (0,25% polifenoli) de *Echinacea purpurea 71 g, extract din fructe de Măceș (Rosa Canină) 2,66 g, vitamina C naturală din fructe de Măceș 0,665 g, zinc 166,5 mg. Conține alcool etilic de cereale 16% vol, zahăr invertit 1,28 g%, nipagin, nipasol. Valoare energetică: 1,17kcal/g.
*Plantă din culturăecologică.
CertificareEcoInspect Ro-008.

Mod de administrare:
- adulţi şi copii peste 7 ani: câte 3 ml, cu ajutorul capacului dozator de 3 ori pe zi, în puţină apă, timp de 4 zile; după o pauză de 4 zile se repetă administrarea; repetarea ciclului de tratament nu trebuie să depăşească 6 săptămâni.
A se agita înainte de administrare!
Contraindicaţii:
boli autoimune, tumori maligne. Se administrează cu prudenţă în afecţiuni sistemice: tuberculoză, leucoze, colagenoze, scleroză multiplă, AIDS.
Prezentare:
50 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Imunogrip Plus Zinc și vitamina C, 50 ml, Plant Extrakt

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.