Imunofix, 30 comprimate, Antibiotice Iasi

9980037610
9980037610
1
Comprimate
Antibiotice Iasi
Stoc epuizat
1937 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Efectele benefice asupra sistemului imunitar sunt atribuite acțiunii sinergice ale celor 4 componente din combinația unică:
- Zinc (sub forma de lactat de Zinc dihidrat 42,75,g) 10mg per comprimat 200% din doza zilnica recomandata
Zincul este un mineral esențial din grupa oligoelementelor. Corpul unui adult conține zinc(aprox. 2-3g) în oase, piele, dinți, ficat, mușchi. Deficiența de zinc determină scăderea activității sitemului imunitar. Zincul este foarte important pentru dezvoltarea normală și funcția celulelor care mediază imunitatea nespecifică, cum ar fi neutrofilele și limfocitele.
- Extractul natural de hibiscus standardizat în vitamina C (Extract uscat de flori de hibiscus (Hibiscus sabdariffa) standardizat in minim 5% Vitamina C)
Vitamina C are rol în funcționarea normală a sistemului imunitar, precum și în sistemul antioxidant direct. Are un rol important în mecanismele energetice celulare, contribuie la reducerea oboselii și extenuării. Organismul uman nu are capacitatea de a sintetiza vitamina C, motiv pentru care depinde de surse exogene. Aportul nutrițional zilnic variază în funcție de vârstă și anumite condiții fiziologice.
- Principiile active ale celor două specii de echinacea (Extract uscat din partea aeriana de Echinacea (Echinacea purpurea) standardizat in minim 4% polifenoli si Extract uscat din radacina de Echinacea (Echinacea angustifolia) standardizat in minim 4% echinacozide)
Echinaceea are un efect imunomodulator general asupra sistemului imunitar și este utilizată pe scară largă în terapiile naturiste moderne. Conținutul de polifenoli, substanțe cunoscute asigură susținerea activității sistemului imunitar. Efectul de stimulare a capacității de apărare a organismului este potențat de asocierea cu zinc și vitamina C. Extractul de rădăcină de E. angustifolia, bogat în echinacozide, are și acțiune împotriva mai multor bacterii de la nivelul tractului respirator.
Imunofix® are rol în:
-funcționarea normală a sistemului imunitar;
-protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;
-reducerea oboselii și extenuării;
-scurtarea perioadei de recuperare a organismului;
-menținerea sănătății aparatului respirator.
Administrare:
- În perioada de tranzit dintre anotimpuri și de adaptare a organismului la temperaturi scăzute
    Se administrează 1 comprimat pe zi
    Se poate administra până la 8 săptămâni consecutiv
- În cazul apariției manifestărilor specifice unui sistem imunitar deprimat
   Se administrează câte 2 comprimate pe zi, în timpul mesei, dimineața și seara
   Se administrează în cicluri de 15 zile, cu 4 până la 7 zile pauză
Se administrează pe cale orală
Imunofix® poate fi utilizat în dietele vegetariene
Prezentare:  Cutie cu 30 comprimate

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Imunofix, 30 comprimate, Antibiotice Iasi

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.