Imuno- Complex, 100 capsule, Nera Plant

9980034849
9980034849
1
Capsule
Nera Plant
Stoc epuizat
3021 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Tonic general.
       Cum actioneaza?
Vitalizeaza si remineralizeaza.
Ajuta la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului, intarziind procesele degenerative la nivel celular si imbatranirea prematura a tesuturilor.
       Pentru ce se recomanda?
Astenie, sindrom de oboseala cronica
Convalescenta
Anemie
Profilaxia infectiilor virale
Cresterea rezistentei la efort fizic si psihic
Ce ingrediente contine?
Pulbere din 7 plante, - parti aeriene de Cretusca (Filipendula ulmaria), parti aeriene de Urzica (Urtica dioica), fructe de Catina (Hippophaë rhamnoides), frunze si fructe de Coacaz-negru (Ribes nigrum), parti aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea), Macese (Rosa canina), Porumbe (Prunus spinosa) - in proportii egale.
Mod de utilizare
Intern:
Adulti:1 capsula de 3 ori pe zi, cu o jumatate de orainainte sau la jumatate de ora dupa masa, in cure de 4 saptamani.
Copii peste 3 ani: 1 capsula pe zi, precum e mentionat mai sus.
Mod de prezentare: 100 de capsule, in flacoane din sticla violet, de 150 ml, cu sigiliu.
Ce proprietati are fiecare ingredient?
Cretusca sustine sanatatea aparatului respirator, a articulatiilor, hiperaciditatea, dispepsia, gastrita si ulcerul gastro-duodenal. Taninii astringenti pe care ea ii contine constituie un remediu eficient impotriva diareei.
Florile si frunzele sunt bogate in minerale, uleiuri esentiale, acid salicilic, flavonoide, glicozide, cu efect antiinflamator, analgezic, diuretic si sunt foarte des folosite atat in medicina naturista, cat si in industria cosmeticii si dermatologiei.
Radacina si tulpina se utilizeaza, de asemenea, pentru substantele active continute. Cretusca este o aspirina naturala, cu actiune antiinflamatoare, reduce inflamatia din articulatii in cazul reumatismului, o folosim in tratarea nevralgiilor, a hemoroizilor, a hipermenoreei, in afectiuni renale si urinare. In dermatologie este recomandata ca adjuvant pentru eruptii tegumentare, celulita, tonifiant al pielii, cicatrizant, in vindecarea ranilor.
Cretusca este recomandatasi impotriva retentiei de apa, fiind eficientasi in caz de cistita catarala acuta, datorita proprietatilor diuretice si antiseptice. Preparatele din cretusca au efecte pozitive si in tratamentul scrofulozei, al gutei si al muscaturilor de sarpe.
In cazul tulburarilor hepatice, insuficientei hepatice si bolilor gastro-intestinale este potrivita infuzia sau pulberea din aceasta planta.
Fiindca are actiune antiemetica, Cretusca este recomandatasi impotriva raului de transport. Planta este un remediu eficient in tratarea sterilitatii feminine, in diabet si in colitele de fermentatie.
Pulberea de Cretusca, mai exact, partile aeriene ale plantei, contine salicilati (substante inrudite cu aspirina), precum si alte principii active cu efecte antiinflamatoare articulare. Acest tratament este recomandat in cazul crizelor dureroase si la fiecare schimbare de anotimp, momente in care organismul este cel mai expus la aparitia sau recidiva afectiunilor articulare. Se administreaza cate o lingurita rasa de pulbere de Cretusca, de 4 ori pe zi, timp de 30 de zile.
*Cretusca este o sursa de acid salicilic care a fost izolat pentru prima datain 1838 chiar din aceasta planta, si modificat mai tarziu in acid acetilsalicilic, atat de cunoscut astazi sub denumirea de aspirina. Denumire provine din Spiraea – vechea denumirea a plantei. In 1980, cunoscutul producator de medicamente Bayer creeaza pentru prima data acetilsalicilatul provenit din Filipendula ulmaria, dandu-i denumirea de aspirina.
Urzica este bogatain clorofilasi saruri minerale, indeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu si siliciu; contine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decat in mere), precum si alte vitamine importante cum ar fi vitamina K (cu actiune antihemoragica), PP, complexul B si provitamina A (beta-caroten).
Preparatele pe baza de Urzica se recomanda ca adjuvanti in bronsite, avitaminoze, afectiuni renale, reumatism, guta, diabet, hemoragii. Combinatia calciu si siliciu organic existentain Urzicaincetineste sau chiar reduce rahitismul si osteoporoza.
Urzicile au proprietati antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (in curatarea sangelui de toxine), de activare a circulatiei sangelui, vasoconstrictoare si fluidizante al sangelui, antirahitice, antireumatismale, hepatoprotectoare, antimicro-biene, gastrosecretoare, antidiareice, antihemoragice, diuretice, antialergice.
Atentionari: Preparatele din Urzica nu se administreaza la copiii sub doi ani. La copiii mai mari si la varstnicii peste 65 de ani se va incepe cu preparate mai putin concentrate.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Imuno- Complex, 100 capsule, Nera Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.