Immunomix Plus sirop pentru copii, 210ml oferta 1+1 redus-50% , Aboca

9980013694
9980013694
1
Sirop
Aboca
Stoc epuizat
6384 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

ndicații:
Imunomix sirop intareste sistemul imunitar al organismului.
Ingrediente:
Zahar din Trestie de zahar*,Miere de Salcam*,Apa,Suc concetrat din fructe de Soc (Sambucus nigra)*,Aroma naturala de Lamaie,mucilagii liofilizate din frunze de Nalba (Malva silvestris)*,Aroma naturala de Capsuni,Extract lioflizat multifractionat din radacina de Echinacea palida(Echinacea pallida)(Echina2-LMF)*.*Ingredient ecologic.
Cantitate pentru 0,5ml
Extract liofilizat multifractionat din radacina de Echinacea pallida(Echina2-LMF) 3mg
titrat echinacozida 2% 60mcg
titrat polizaharide (metoda HPLC-SEC) 20% 600mcg
Suc concentrat din fructe de Soc (echivalent cu 307,8mg de boabe de Soc proaspate) 40,5mg
Mucilagii liofilizate din frunza de Nalba 9,1mg

Mod de administrare: De la 2 la 12 ani se administreaza 0,5ml pentru fiecare kg de greutate corporala si nu se va depasi 20ml/zi iar peste 12 ani se administeaza 20ml/zi. Se va adminstra de preferinta dimineata si pentru o perioada de cel putin 20 de zile. In cazurile de necesitate crescuta se va dubla doza prin 2 administrari zilnice, dimineata si seara. Poate fi dizolvat in apa sau in lichide agreate de copil (iaurt,infuzii sau sucuri de fructe). Dupa deschidere , se va pastra la rece si se va consuma in termen de o luna.
Prezentare:
120 +120m;
Producător:
Aboca, Italia

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Immunomix Plus sirop pentru copii, 210ml oferta 1+1 redus-50% , Aboca

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.