Hri-vitalion, 54 tablete Pachet Gel ArtroWell gel pentru articulatii, 100 ml

9980039267
9980039267
1
Dispozitiv
Vitalion
Stoc epuizat
7397 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Supliment alimentar cu continut de fructe si plante, imbogatit cu vitamine si minerale.
Ingrediente active per 2 tablete:
Vitamina A (din provitamina beta-caroten) 400 mcg, Vitamina C (acid ascorbic) 30 mg, Calciu 100 mg, Magneziu 25 mg, Fier 7 mg, Zinc 2.5 mg, Cupru 400 mcg, Mangan 1 mg, Pulbere de mere 75 mg, Pulbere de vita de vie 40 mg, Pulbere de hibiscus 37.5 mg, Pulbere de fructe de macese 37.5 mg, Pulbere de coaja de portocale 25 mg, Pulbere de soc 25 mg.

ArtroWell reprezintă o soluție eficientă de calmare a durerilor musculare și de articulații, se aplică pe zonele afectate de 3-4 ori pe zi și se masează ușor. Reduce simptomele de durere și creșterea mobilității articulare, ajută la funcționarea normală acestora, contribuie la calmarea și revitalizarea zonelor tensionate.
Este un remediu bazat pe ingrediente naturale, cu componente bioactive cu proprietăți, antiinflamatoare și analgezice.
Indicații:
ArtroWell este recomandat pentru folosirea în caz de disconfort articular și muscular, articulații tensionate cu care se confruntă persoanele care suferă de afecțiuni articulare sau reumatice, inflamații, sportivii.
Gelul a fost conceput pentru ameliorarea simptomelor de durere musculară și de articulații.
Compoziție:
Gelul pentru articulații ArtroWell a fost conceput de Dr. Balint cu scopul de a crea un ajutor naturist complex pentru persoanele ce se confruntă cu dureri musculare și de articulații și este o completare a tratamentului cu tabletele HRI-Vitalion.
Combinația de substanțe contribuie la calmarea și revitalizarea zonelor tensionate, a durerilor musculare. În formula sa, gelul conține extract de castan sălbatic, arnica, ulei de mentă, ulei de eucalipt, extract de curcuma, aloe vera ce au proprietăți antiinflamatoare. Extractul de tătăneasă are capacitatea de a reduce durerile din organism, fie ele și cronice, iar gălbenelele calmează spasmele musculare. Mentolul, ureea și panthenolul accentuează efectul calmant de înviorare a pielii și susțin refacerea ei naturală, menținând-o moale și hidratată, iar camforul contribuie la îmbunătățirea circulației venoase, atenuând fragilitatea vaselor de sânge.
Prezentare:
100 ml


Mod de utilizare:
Adulti 2 comprimate pe zi, dimineata si seara cu mult lichid.
Prezentare:
54 tablete

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Hri-vitalion, 54 tablete Pachet Gel ArtroWell gel pentru articulatii, 100 ml

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.