Hexisept + Face Mist Spray 100 ml, Fiterman

5944732008680
5944732008680
1
Spray Buco
Fiterman Pharma
Stoc limitat
2987 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 20:18

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Am invatat sa ne adaptam unui nou stil de viata si sa ne obisnuim cu reguli la care nu ne gandisem inainte. Daca la început masca era doar o necesitate, incet, incet am transformat-o intr-un accesoriu, alegand modele si imprimeuri care sa se potriveasca tinutelor noastre. Odata cu purtarea mastii insa, a trebuit sa facem schimbari si in ritualul de ingrijire a tenului si sa cautam produse care sa calmeze iritatiile cu care ne confruntam.

BENEFICII

Calmeaza iritatiile si mancarimea

Regleaza secretia de sebum

Reduce imperfectiunile

Hidrateaza si catifeleaza

Confera senzatie de prospetime

Testat dermatologic

COMPOZITIE
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Niacinamide, Propylene Glycol, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Chlorhexidine Digluconate, Citric Acid, Limonene.
Mai multe despre ingrediente:
Uleiul esential de portocale prezinta activitate antimicrobiana cu spectru larg, impiedicând dezvoltarea bacteriilor de la nivelul pielii.
Uleiul esential de rozmarin are actiune antibacteriana si antiherpetica.
Niacinamida (vitamina B3) reduce iritațiile de la nivelul tenului cu efect benefic asupra imperfectiunilor tenului si induce epitelizarea la locul afectat. Niacinamida creste sinteza ceramidelor de la nivelul pielii, reducand senzatia de mancarime ce ar putea fi un semn de disconfort in momentul purtarii mastii pe o perioada prelungita. Reduce eficient secretia de sebum ce poate favoriza aparitia acneei.
Clorhexidina este un antiseptic bine cunoscut si tolerat, cu actiune bactericida impotriva microorganismelor implicate cel mai frecvent in infectii cutanate.
Dexpantenolul (provitamina B5) are se absoarbe foarte usor si astfel efectul produsului este mult mai rapid. Dexpantenolul favorizeaza refacerea epiteliului. Local, creste nivelul de hidratare a pielii, mentinandu-i fermitatea si elasticitatea.
Extractul de Aloe nu conține aloina (compus iritant), conferind astfel siguranta ridicata produsului. Extractul de Aloe prezintă acțiune ultraregenerantă.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Hexisept + Face Mist Spray 100 ml, Fiterman

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.