Herba C Rapid 30 Comprimate, Walmark

9980026330
9980026330
1
Comprimate
Walmark
Stoc epuizat
2417 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Produs de calitate superioara care contine doze mari de Vitamina C si Zinc pentru sustinerea sistemului imunitar, dar si o combinatie optima de 4 extracte din plante utilizate in mod traditional pentru sustinerea tractului respirator.
Efectele principalelor ingrediente:
- Echinacea, Curcuma, Socul, Vitamina C, si Zincul contribuie la intarirea imunitatii organismului
- Echinacea, Pelargonium, Curcuma si Socul contribuie la sustinerea sanatatii sistemului respirator
- Curcuma, Socul, Vitamina C si Zincul actioneaza ca antioxidanti si protejeaza celulele de stresul oxidativ cauzat de radicalii liberi
Walmark Herba-C Rapid:
- Asigura o doza ridicata de Vitamina C si Zinc
- Contine o combinatie optima si echilibrata de extracte din plante:Echinacea, Soc, Pelargonium si Curcuma
- Asigura o sustinere puternica a sistemului imunitar si respirator
- Este recomandat in special in perioadele de nevoie acuta, cum ar fi in caz de raceala
- Este fabricat sub criterii stricte de calitate farmaceutica in unitate certificata GMP
Ingrediente:
Acid L-ascorbic, agenti antiaglomeranti:celuloza, sterat de magneziu, Talc, dioxid de siliciu, acid stearic; extract Sambucus nigra, extract Pelargonium sidoides, stabilizatori: carboximetil celuloza sodica incrucisata, hidroxipropil metilceluloza, polidextroza; extract Echinacea purpurea, extract Curcuma longa, citrat de zinc, coloranti:dioxid de titan, albastru briliant, riboflavina; trigliceride cu catena medie, maltodextrina.
Atentie:
Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depasi portia zilnica recomandata. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui mod de viata sanatos. Produsul nu este recomandat copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate sau celor care alapteaza. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura (la temperaturi sub 25 C).

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Herba C Rapid 30 Comprimate, Walmark

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.