Hemorcalm supozitoare, 10 bucati, Innate Italia

9980013225
9980013225
10
Supozitor
Innate Italia
Stoc epuizat
2211 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Compozitie/supozitor:acid hialuronic sare sodica 10mg,extract glicolic de sunatoare(Hypericum Perforatum) 50mg,tinctura hamamelis(Hamamelis Virginiana)30mg,a-bisabolol 20mg,acid b-gliciretic 10mg,lactat de mentil 20mg,ulei esential de chiparos(Cupressus Sempervirens)10mg,dioxid de siliciu coloidal,gliceride semisintetice.
Indicatii
Adjuvant in tratamentul simptomatic al hemoroizilor interni sau externi,fisuri anale,eczeme anale.
Hemoroizii reprezinta o tulburare provocata de o varietate de cauze:dieta,consumul de alcool,sarcina,sedentarism,constipatie cronica.
Asocierea acidului hialuronic cu celelalte componente confera produsului proprietati protectoare si creeaza conditiile optime de normalizare a epiteliului si de disparitia simptomelor provocate de hemoroizi.
Contraindicatii
Hipersensibilitate cunoscuta la una dintre componentele produsului.
Utilizarea in timpul sarcinii sau pe perioade mai lungi de 15 zile trebuie sa se faca sub supraveghere medicala.
Mod de administrare:1-2 supozitoare pe zi,la indicatia medicului.
Luati un supozitor din blister si introduceti-l profund in cavitate anala.
Producator:Innate Italia

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Hemorcalm supozitoare, 10 bucati, Innate Italia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.