Gynella Silver Spuma Vaginala 50ml, Heaton

8594071470869
8594071470869
1
Spuma Vag
Heaton K.s.
Stoc epuizat
6462 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Spuma pentru igiena intima Gynella Silver Foam
Este un dispozitiv medical cu o compozitie patentata care actioneaza ca un co-adjuvant in tratamentul infectiilor bacteriene, micotice si virale si ca adjuvant in tratarea leziunilor postpartum.
Proprietati:
- adjuvant in infectiile vaginale (bacteriene, micotice sau virale), in preventia recurentei afectiunilor vaginale;
- ajuta impotriva iritatiilor mecanice ale vulvei dupa sport, act sexual etc;
- util in distrofie vulvara (varsta, hipoestrogenism, leziuni dermatologice);
- argintul in formă ionica este un antimicrobian de spectru larg, neutralizează factorii microbieni in zona de aplicare si limiteaza colonizarea la locul aplicarii;
- izoleaza zona de aplicare de factorii microbieni externi, infectia nu se poate extinde datorita peliculei de protectie formate;
- promovează regenerarea naturala si reconstructia tesutului.
Ingrediente active:
TIAB (dioxid de titan microcristalin legat covalent cu ioni monovalenti de argint), clorura de benzalconiu, extract de Malva Sylvestris, hialuronat de sodiu.
TIAB este un complex inovativ patentat ce contine dioxid de titan si ioni monovalenti de argint. Acesta reprezinta o noua epoca a argintului utilizat in scopuri medicale. Datorita legaturilor covalente cu dioxidul de titan, ionii de argint au activitate bactericida ridicata.
Compozitia este imbogatita cu extract de malva sylvestris, avand proprietati anti-inflamatoare, care reduc efectele inflamatiilor si infectiilor. Prin continutul bogat in vitamine, minerale si amino-acizi, produsul hidrateaza si calmeaza diversele simptome, imbunatatind elasticitatea si tonusul pielii.
Prezentare:
50 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gynella Silver Spuma Vaginala 50ml, Heaton

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.