Gripovit Max C 850 mg, 12 plicuri, Zdrovit

5901716990850
5901716990850
12
Granule
Stoc epuizat
1774 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

VITAMINA C 850 mg
Ajuta in cazul simptomelor de raceala si gripa
10 plicuri
Fructele de soccontin pigmenti naturali, aminoacizi, zaharide, rutin si o cantitate mare de vitamina C.
Vitamina C si zinculcontribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ
Florile de Hibiscusreprezinta o sursa importanta de vitamina C.
1 plic 10 g contine: vitamina C 850 mg (1062 % DZR*) si zinc 5 mg (50 % DZR*).
*DZR – doza zilnica recomandata conf HG 685/2009
Mod de administrare: Se dizolva continutul unui plic de GRIPOVIT MAX C intr-un pahar cu apa fierbinte (dar nu fiarta). Dupa putin timp se amesteca si se consuma.
Doza recomandata: ½ - 1 plic pe zi.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemâna si vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat.
Compozitie: zahar; acid ascorbic; pulbere din fructe de Coacaz-negru/Ribes nigrum (maltodextrina din cartofi si concentrat de fructe); pulbere din fructe de Zmeur/Rubus idaeus (maltodextrina din cartofi si concentrat de zmeura); extract apos 1,8 - 2,2: 1 (maltodextrina) din fructe de soc (Sambucus nigra L.); regulator de aciditate: acid citric; arome din fructe de Coacaz-negru si Floarea-pasiunii; extract apos 1,7 – 2,1 : 1 (maltodextrina) din flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa); sulfat de zinc monohidrat.
Greutate neta: 100 g e
Prezentare: 10 plicuri x 10 g

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gripovit Max C 850 mg, 12 plicuri, Zdrovit

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.