Green Sugar indulcitor natural Stick-uri, 50 bucati, Remedia

9980039250
9980039250
50
Comprimate
Remedia
Stoc epuizat
2259 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indulcitor natural din extract de Stevia rebaudiana, cu valoare energetica si indice glicemic zero dar cu putere de indulcire egala cu a zaharului.
Ingrediente:
Erylite Stevia (amestec de eritritol - 98% cu rebaudiozida A - extract din Stevia Rebaudiana - min.2%) – 1.250mg.
Mod de administrare:
1-2 stickuri, in diverse bauturi nealcoolice, dupa preferinta, dar nu mai mult de 10 pe zi. 1 stick de Green Sugar echivalent cu o lingurita de zahar.
Informatii despre produs:
Stevia Rebaudiana este o planta originara din America de Sud. Din cele mai vechi timpuri este utilizata in America de Sud si in Asia pentru proprietatile de indulcire. Studiile efectuate au permis descoperirea rebaudiozidei A, care este un compus natural al plantei, ce ii confera o putere de indulcire de 300 de ori mai mare ca a zaharului, dar fara calorii. Rebaudiozida A si alte ingrediente de origine naturala confera produsului Green Sugar un gust unic si o textura apropiata de cea a zaharului.Green Sugar permite indulcirea bauturilor calde, a produselor lactate si a salatelor din fructe,fara calorii.
Atentionari:
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. In cazul unor afectiuni cronice sau a urmarii unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar inaintea administrarii acestui produs. A se citi indicatiile inainte de utilizare. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.
Administrarea in timpul sarcinii sau alaptarii se face numai la recomandarea medicului.
A se administra cu prudenta persoanelor diabetice si hipotensive sau carora li se administreaza concomitent medicatie hipoglicemianta sau antihipertensiva. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor.
A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original, ferit de umiditate si lumina.
Prezentare:
50 bucati

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Green Sugar indulcitor natural Stick-uri, 50 bucati, Remedia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.