Gout Star 100 comprimate, Ayurmed

9980025982
9980025982
1
Comprimate
Star International
Stoc epuizat
3398 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

GOUT STAR contine plante medicinale ayurvedice care contribuie la mentinerea integritatii si mobilitatii articulare normale prin asigurarea troficitatii, lubrefierii si sustinerea circulatiei sanguine sanatoase. Fitonutrientii sustin eliminarea excesului de acid uric din organism fiind astfel evitata aparitia durerii si disconfortului prin depunerea de microcristale la nivelul articulatiilor, rinichilor sau altor tesuturi.
Sustine fluxul urinar si procesul complex de eliminare a toxinelor din organism mentinand sanatatea si functionarea corespunzatoare a sistemului urinar si a articulatiilor. Complexul de fitonutrienti mentine nivelul normal al enzimelor antioxidante, protejand astfel organismul de procesele oxidative, degenerative si imbatranirea prematura a articulatiilor.
Modul de utilizare si doza recomandata:
Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administreaza cu 30 minute inainte de masa sau la o ora dupa , minim 6 luni. Se poate repeta.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gout Star 100 comprimate, Ayurmed

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.