Goliat, 10 Capsule, Polisano

6426347001816
6426347001816
10
Capsule
Stoc epuizat
5095 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere
Combinatia de plante din formula produsului Goliat sustine vitalitatea organismului (Ginseng-rosu-coreean, Urzica), rezistenta fizica si mentala (Muira Puama), contribuind la o activitate mentala si cognitiva optima (Ginseng-rosu-coreean). In acelasi timp, Urzica te ajuta sa te simti mai energic, iar Ginsengul-rosu-coreean sustine relatiile sexuale optime.
Atentionari: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Este un supliment destinat exclusiv adultilor. A nu se utiliza de catre copii, femei gravide sau care alapteaza.
Persoanele care folosesc medicamente inhibitoare ale monoaminoxidazei, (IMAO) vor utiliza cu precautie Goliat. De asemenea, se va utiliza cu precautie de catre persoanele cu afectiuni de natura cardiaca, renala, hepatica, neurologica sau psihica. A se pastra la temperaturi sub 25 C, in ambalajul original.
A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul: data inscrisa pe cutie si pe blister, dupa EXP (data de expirare se refera la ultima zi a lunii mentionate).
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Ingrediente: 100 mg extract 4:1 din scoarta de Muira Puama (Ptychopetalum olacoides); 100 mg extract de Gingseng-rosu-coreean (Panax ginseng); 100 mg L-Citrulina; capsula (gelatina, coloranti: dioxid de titan, Patent blue V, Ponceau 4R); 50 mg extract 10:1 din radacina de Urzica (Urtica dioica); 50 mg extract hidroetanolic 25:1 (maltodextrina) din radacina de Urzica-indiana (Coleus forskohlii); agent de incarcare: amidon co-procesat; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu coloidal.
Cantitate neta: 5,02 g
Mod de utilizare: Doza recomandata pentru consumul zilnic - adulti:
1-2 capsule cu o jumatate de ora inainte de activitate sexuala, fara a se depasi 2 capsule in 24 de ore. Capsulele se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de lichid.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Goliat, 10 Capsule, Polisano

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.