Glicemostabil, 60 Caps, Herbagetica

998001532311
998001532311
1
Capsule
Herbagetica
Stoc limitat
2697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Glicemo Stabil
Glicemostabil are în componenţa sa trei extracte uscate, toate având efecte de scădere şi de stabilizare a glicemiei pe diverse căi. De altfel, este cunoscut în fitoterapie faptul că în cazul diabetului, se obţin efecte mult mai bune prin administrarea unui complex de plante medicinale decât prin administrarea uneia singure.
Acţiunea acestor extracte este potenţată de pulberea de Anghinare, Afin, Dud şi Troscot. Anghinarea are în compoziţia sa inulină, care reduce nivelul zahărului, şi alte substanţe care scad nivelul colesterolului negativ (în general diabeticii au şi nivelul colesterolului LDL mai ridicat). Frunzele de afin conţin mirtilină, care acţionează asemenea insulinei, însă este de 50 de ori mai puţin toxică decât aceasta.Dudul are efect antidiabetic, împiedicând absorbţia glucozei la nivel intestinal.
Mod de administrare: De regulă, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. Persoanele care au variaţii mari ale glicemiei, vor lua câte 1 capsulă, la 4-6 ore pe timpul zilei, iar înainte de culcare vor lua alte două capsule.

Precauţii şi contraindicaţii: poate interacţiona cu antidiabeticele orale, la administrare concomitentă. Persoanele diabetice vor lua produsul sub supravegherea medicului specialist, pentru eventuala ajustare a dozelor medicaţiei specifice (antidiabetice orale, insulină). O cură cu acest produs durează 30-60 de zile, după care se face o pauză de 14-21 zile, apoi administrarea se poate relua.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Glicemostabil, 60 Caps, Herbagetica

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.