Glezniera Reglabila Sport, 1 bucata, Futuro

4054596277694
4054596277694
1
Dispozitiv
Futuro
Stoc limitat
3249 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Aceasta glezniera Futuro Sport dispune de atele laterale consolidate, care restrictioneaza miscarile. Atelele ridica si sustin bolta piciorului. Glezniera este usor de aplicat datorita designului Easy Fit. Poate fi folosita atat pentru piciorul stang cat si pentru cel drept.

Recomandari: 

Glezniera cu atele laterale este produsul ideal pentru pacientii care acuza instabilitate cronica a gleznei sau care au suferit luxatii. Este de asemenea, folositoare persoanelor cu sindrom de congestie sau artrita, celor care se recupereaza dupa o imobilizare prelungita, pentru a evita noi vatamari sau pentru o mai buna sustinere in timpul practicarii sportului sau a activitatilor care presupun efort fizic sustinut. 

Caracteristici: 

Sistemul de inchidere este unul ajustabil, asigurand o fixare perfecta si stabilizare individuala. Este confectionata dintr-un material care permite pielii sa respire, prevenind iritarea acesteia. Se spala manual, cu sapun moale, in apa calda (nu fierbinte). 

Cantitate: 1 bucata


Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Glezniera Reglabila Sport, 1 bucata, Futuro

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.