Glezniera Prosport Universala, 1 bucata, Sana

9980040376
9980040376
1
Fasa
Sana
Stoc epuizat
1804 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 15:49

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Descriere
Banda elastică pentru articulația gleznei este o bandă universală, ce reprezintă o soluție eficientă în caz de lovituri, entorse, luxații, contuzii din practicarea sportului, dureri datorate suprasolicitărilor.
Este special concepută pentru a se potrivi articulației gleznei, tricotată cu țesătură elastică multi-direcțională.
Datorită sistemului inovator de prindere de tip velcro, produsul se montează/demontează rapid și lejer și permite în același timp reglarea presiunii exercitate pe zona aplicată.
Confecționată dintr-un material elastic confortabil și rezistent, poate fi purtată pe tot parcursul zilei.
Se poate utiliza atât pentru articulația gleznei drepte cât și pentru cea stângă.
Producator
Sana Est

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Glezniera Prosport Universala, 1 bucata, Sana

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.