Ginkoven Farmaclass, 120capsule

9980023969
9980023969
1
Capsule
Farmaclass
Stoc limitat
4287 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 24 April • 14:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Stimuleaza circulaflia sangvina la nivel cerebral si periferic
• Imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria
• Este util în tulburarile (vasculare) de auz si vedere
• Este antioxidant, încetinind procesele de îmbatrânire
Ginkoveneste un complex format din plante si minerale cu proprietati bioactive ce influenteaza în sens pozitiv circulaflia sangvina a organismului. Extractul standardizat de Ginkgo biloba imbunatateste circulaflia sangvina (în special la nivelul creierului), stimuleaza funcflia mentala si influenfleaza pozitiv memoria cât si alte funcflii ale creierului. Salix alba (salcie) este utilizata de secole pentru beneficiile sale asupra organismului uman. Împiedica agregarea plachetara, efect important în cazul afecfliunilor cardiovasculare. Vaccinium myrthillus (afin) este bogat în glicozide antocianice cu eficacitate în afectiuni vasculare, datorita efectului benefic asupra circulafliei sangvine. Imbunatateste activitatea cerebrala, prevenind pierderea memoriei de scurta durata. Magneziu este un mineral indispensabil funcflionarii în condiflii optime a sistemului cardiovascular.
Recomandari: Ginkoven este recomandat în cazul tulburarilor circulatorii atât la nivel cerebral cât si la nivelul extremitatilor membrelor; este benefic pentru persoanele în vârsta îmbunatatind capacitatea de concentrare si atentia; util în cazul tulburarilor de tip vascular de vedere si auz. Furnizeaza energie crescând calitatea vietii.
Beneficii: Ginkoven este recomandat in cazul tulburarilor circulatorii atat la nivel cerebral cat si la nivelul extremitatilor membrelor; este benefic pentru persoanele in varsta imbunatatind capacitatea de concentrare si atentia; util in cazul tulburarilor de tip vascular de vedere si auz. Furnizeaza energie crescand calitatea vietii.
Administrare:
Cate o capsula de doua ori pe zi.
Extractul standardizat de Ginkgo biloba imbunatateste circulatia sangvina (in special la nivelul creierului), stimuleaza functia mentala si influenteaza pozitiv memoria cat si alte functii ale creierului. Salix alba (salcie) este utilizata de secole pentru beneficiile sale asupra organismului uman. Impiedica agregarea plachetara, efect important in cazul afectiunilor cardiovasculare.
Vaccinium myrthillus (afin) este bogat in glicozide antocianice cu eficacitate in afectiuni vasculare, datorita efectului benefic asupra circulatiei sangvine. Imbunatateste activitatea cerebrala, prevenind pierderea memoriei de scurta durata. Magneziu este un mineral indispensabil functionarii in conditii optime a sistemului cardiovascular.
Mod de prezentare: 120 capsule
Producător:
FarmaClass

Review

General

Forma farmaceutica Capsule
DCI-Denumirea substantei active Combinatii
Producator Farmaclass
Forma Farmaceutica/ Tip Produs Supliment alimentar

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Ginkoven Farmaclass, 120capsule

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.