Gemoderivat Muguri Tei argintiu 30 monodoze, Hofigal

9980038932
9980038932
1
Extract
Hofigal
Stoc limitat
1414 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 April • 22:04

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Proprietati:
Actiune benefica asupra: sistemului neurovegetativ, a inimii si sistemului vascular arterial, a musculaturii netede si striate, a intestinului.
- tranchilizant vegetal prin excelenta care actioneaza asupra centrului somnului, axei cortico-hipotalamice si a substantei reticulate, creste nivelul serotoninei; are efect calmant, este usor vasodilatator si hipotensor.
- produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru sustinerea functionarii normale a sistemului nervos central si a celui neurovegetativ.
- ca tranchilizant natural asigura ameliorarea starilor de nervozitate, neliniste si stres, hiperemotivitate, tulburari cardiace pe fond nervos, somn agitat;
- imbunatateste calitatea somnului la adulti si copii, participa la inducerea unui somn odihnitor, conferind organismului o stare de liniste si calm;
- are actiune benefica in dureri cauzate de eruptiile dentare la copii si in colici abdominale la nou-nascuti.
Ingrediente:
- o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de tei argintiu (Tilia tomentosa). Contine alcool etilic 45% vol.
Mod de administrare:
Adulti: cate 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa (o lingura) cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului. Ultima administrare cu o ora inainte de culcare.
Copii: cate 1/2 monodoza de 1,5 ml odata pe zi, diluata in putina apa (o lingurita) cu o ora inainte de culcare numai la recomandarea specialistului.
Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cateva secunde in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.
Se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului.
Prezentare:
30 monodoze

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gemoderivat Muguri Tei argintiu 30 monodoze, Hofigal

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.