Gel spumant purifiant Effaclar, 200ml, La Roche-Posay

9980047862
9980047862
1
Gel
La Roche-posay
Stoc limitat
6955 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 29 April • 16:50

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Curata cu delicatete tenul gras fara efecte de uscare datorita agentilor de curatare blanzi, selectati riguros pentru a asigura o toleranta buna. Inlatura impuritatile si excesul de sebum, lasand pielea curata si reimpospatata.
BENEFICII CHEIE
Indeparteaza impuritatile si excesul de sebum. Inlatura cu delicatete impuritatile de pe piele. Reduce vizibilitatea punctelor negre si controleaza luciul. Lasa pielea curata si reimprospatata.
STIINTA DIN SPATE
Cu Apa Termala anti-iritanta La Roche-Posay.
Agenti de curatare selectati pentru actiunea lor cu eficienta ridicata de eliminare a impuritatilor si a excesului de sebum.
Cu zinc pentru reducerea sebumului.
O curatare specific adaptata si bine-tolerata pentru tenul cu tendinta acneica.
pH fiziologic - fara alcool*.
Non-comedogenic.
*fara etanol
Testat pe pielea cu tendinta acneica. Potrivit pentru pielea sensibila.
TEXTURA
Gel spumant cu Apa Termala La Roche-Posay.
EFICIENTA
Curata si purifica pielea fara a o agresa.
Favorizeaza eliminarea excesului de sebum.
Ajuta la reglarea productiei de sebum.
Eficacitate dovedita pe 3000 de pacienti.
Lasa pielea curata si proaspata.

Ingrediente: AQUA / WATER SODIUM LAURETH SULFATE PEG-8 COCO-BETAINE HEXYLENE GLYCOL SODIUM CHLORIDE PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE ZINC PCA SODIUM HYDROXIDE CITRIC ACID SODIUM BENZOATE PHENOXYETHANOL CAPRYLYL GLYCOL PARFUM / FRAGRANCE.
Ingrediente active:

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel spumant purifiant Effaclar, 200ml, La Roche-Posay

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.