Gel Spălare pentru Piele cu Roșeață și Scuame,150ml, Gerovital H3 Derma+

5943000105588
5943000105588
1
Gel
Gerovital H3 Derma
Stoc epuizat
3697 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:07

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Gelul conține ingrediente cu acțiune complementară în îngrijirea pielii sensibile cu roșeaţă și scuame, localizate în zonele bogate în sebum: în jurul nasului, sprâncenelor și pe frunte.
Conține Acid Lactic pentru îndepărtarea scuamelor și Zanthalene cu acțiune de calmare prin diminuarea senzației de înțepături și disconfort și a roșeții pielii.
Fără parfum. Fără coloranți. Testat sub control dermatologic.
Detalii de utilizare
Acţiune: 
Ingrijire ten Demachiere
Îngrijire specială Tip ten: Sensibil
Adresabilitate Piele descuamată și cu roșeață.
Ingrediente active
Piroctone olamina şi gluconatul de zinc îşi potenţează reciproc acţiunea antifungică şi cea de reglare a secreţiei de sebum.
Acidul lactic este un keratolitic blând, favorizând îndepărtarea scuamelor inestetice. Îmbunătățește gradul de hidratare al pielii.
Zanthalene acționează la nivelul joncțiunii neuro-musculare, având efecte de calmare imediată prin diminuarea senzației de înțepături și disconfort și a roșeții pielii.
Crovol A70 este agent de condiționare, împreună cu sistemul blând de surfactanți contribuind la creșterea stării de confort a pielii.
Mod de utilizare
Se aplică pe fața umedă, se spumează, se lasă să acționeze câteva minute, apoi se îndepărtează cu apă.
Se folosește dimineața și seara, în asociere cu Crema pentru Piele cu Roșeață și Scuame.
 BeneficiiPetele roșii, de piele descuamată sunt neutralizate.
Reduce nivelul scuamelor seboreice. 

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel Spălare pentru Piele cu Roșeață și Scuame,150ml, Gerovital H3 Derma+

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.