Gel relaxant pentru picioare,100 ml,Dr Soleil

9980024504
9980024504
1
Cosmetice
Dr Soleil
Stoc epuizat
873 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Gelul Relaxant este un produs special conceput pentru persoanele care isi simt picioarele grele, obosite. Are o formula naturala si activa, pe baza de extracte naturale de Arnica, Menta, Rozmarin si Lavanda. Stimuleaza circulatia sanguina de la nivelul gambelor, reduce edemele, are efect tonic, relaxant si racoritor.
Produs Hypoalergenic, recomandat tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor sensibile.
Beneficii:
La nivelul pielii, uleiul de rozmarin ajuta la intarirea vaselor capilare si are un efect rejuvenator si tonic. Menta are efecte calmante locale la nivelul pielii, avand si o actiune antiinflamatoare. de asemenea, are un efect racoritor.
Gama larga de proprietati fac ca extractul de Arnica sa fie perfect pentru pielea obosita. Hidrateaza, catifeleaza, are efect de fortifiere, calmand pielea iritata si stimuland regenerarea celulara. Extractul de lavanda este compatibil cu toate tipurile de piele si se foloseste cu precadere in dermatite arsuri si inflamatii. Lavanda este un calmant si un antidepresiv bine cunoscut si foarte eficient. Nu contine parabeni sau coloranti.

Mod de utilizare:
Recomandam utilizarea gelului persoanelor ce stau mult timp in picioare. De asemenea, recomandam utilizarea lui si in urma unei activitati sportive intense.
Compoziție:
Ca si rincipii active naturale, contine extracte de Rozmarin, Menta, Arnica si Lavanda.
Mod de prezentare:
100 ml
Producător:
Doctor Soleil

Review

General

Tip produs Gel
Beneficii Relaxant
Proprietati Antiseptic, anti-inflamator
Cantitate 100 ml

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel relaxant pentru picioare,100 ml,Dr Soleil

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.