Gel Puterea Calului Si Canabis, 250g, Alevia

9980046214
9980046214
1
Gel
Alevia
Stoc limitat
1903 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 24 April • 10:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Formula activa contine extracte si uleiuri din plante care actioneaza sinergic pentru ameliorarea durerilor musculare si articulare.
Beneficii:
Calmeaza tensiunea musculara si reduce durere
Stimuleaza circulatia la nivel periferic
Sustine sanatatea venelor si a capilarelor
Are efect relaxant dupa efortul fizic
Are efect emolient si nutritiv
Se absoarbe rapid in piele
Ingrediente (INCI): Aqua, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Menthol, Camphor, Foeniculum Vulgare Fruit Extract, Humulus Lupulus Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Viscum Album Leaf Extract, Achillea Millefolium Flower Extract, Valeriana Officinalis Root Extract, Carbomer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Alcohol, Limonene, CI 42090, CI 19140.
Ingreiente active: Ulei din seminte de Canabis, extract din Fenicul, extract din Hamei, extract din flori de Musetel, extract de Roinita/Melissa, extract de Vasc, extract de Coada Soricelului, extract de Valeriana, ulei de Ricin, ulei de Eucalipt, Mentol, Camfor.
Recomandat ca adjuvant in:
Inflamatii la nivel muscular si osteoarticular
Febra musculara
Artrita, artroza, osteoartrita, poliartrita
Varice
Mod de utilizare: Se aplica zilnic pe zona dorita in pelicula subtire, masand usor pana la patrunderea in piele. Se poate suplimenta cantitatea, pe parcurs, pana la absorbtia totala in piele. Recomandam testarea produsului cu 1 ora inainte de prima folosire, pe o portiune mica a pielii. Doar pentru uz extern.
Produsul poate actiona prin incalzirea zonei pe care a fost aplicat.
Atentie! Evitati contactul cu ochii, cu membranele mucoase sau cu ranile deschise. Nu se recomanda copiilor mici si persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Spalati-va pe maini dupa utilizare. A se pastra la loc uscat, ferit de razele directe ale soarelui si de caldura (5-25°C). Produs testat dermatologic. Produsul actioneaza prin incalzirea si inrosirea pielii, cat si prin mici furnicaturi la nivelul zonei pe care a fost aplicat. In cazul in care apar alte efecte/ simptome in afara celor specifice acestui produs, va rugam sa intrerupeti folosirea acestuia.
Prezentare gel 250g

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel Puterea Calului Si Canabis, 250g, Alevia

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.