Fenilbutazonă, 40 g, Antibiotice SA

W07817002
W07817002
1
PHENYLBUTAZONUM
Crema
Antibiotice Iasi
Stoc limitat
1524 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 4 April • 12:03

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Compozitie
Substanta activa este fenilbutazona. Un gram crema contine fenilbutazona 40 mg. Celelalte componente sunt: camfor, mentol, alcool cetostearilic emulgator tip A, polisorbat 80, glicerol, vaselina alba, p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de n-propil, apa purificata.
Indicatii terapeutice
Fenilbutazona face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de medicamente topice pentru dureri articulare si musculare, antiinflamatoare nesteroidiene de uz topic.
Fenilbutazona Atb se utilizeaza pentru ameliorarea durerii, inflamatiei si edemului din guta acuta, artrita reumatoida, sinovita, osteoartrita si spondilita anchilozanta.
Doze si mod de administrare
Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau farmacistul daca nu sunteti
sigur.
Aplicati crema local de 2-3 ori pe zi, pe suprafata cutanata corespunzatoare zonei afectate si masati
usor. Spalati mainile dupa fiecare aplicare, cu exceptia cazului in care aceasta reprezinta zona care trebuie tratata.
Acest medicament nu este recomandat copiilor sub 7 ani.
Administrati acest medicament cu prudenta la copii peste 7 ani.
Precautii
Aplicati cu prudenta fenilbutazona daca:
Suferiti de astm bronsic sau alte alergii. in cazul unei reactii de hipersensibilitate se va intrerupe tratamentul;
Suferiti de afectiuni gastro-intestinale;
Suferiti de afectiuni grave ale inimii, ficatului, rinichilor;
Aveti lupus eritematos sistemic;
Aveti tensiune arteriala crescuta, deficit de g6pd (glucozo-6-fosfat-dehidrogenaza), disfunctii legate de coagularea sangelui, disfunctie tiroidiana, o afectiune cunoscuta sub denumirea de porfirie.
Atentionari speciale
Sarcina, alaptare, fertilitate
Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament. Nu este recomandat sa utilizati acest medicament in primele doua trimestre de sarcina si este contraindicat in trimestrul al treilea.
Nu utilizati fenilbutazona in timpul alaptarii. Nu aplicati fenilbutazona la nivelul sanilor.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Difuziunea sistemica a fenilbutazonei dupa administrare cutanata nu a fost evaluata. Fenilbutazona administrata sistemic poate cauza reactii adverse precum vedere incetosata sau ameteala. Prin extrapolare, utilizati cu prudenta acest medicament daca conduceti vehicule sau folositi utilaje. Ambalaj
Este disponibil in cutii cu un tub din aluminiu a 40 g crema

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Fenilbutazonă, 40 g, Antibiotice SA

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.