Gel Masaj cu Venin de Albine 200ml, Naturastudio

999888777564
999888777564
1
Gel
Naturastudio
Stoc epuizat
2202 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Veninul de albină sau apitoxina este veninul secretat de lucrătoarele mai multor specii de albine. Tratamentele cu venin de albine sunt cunoscute încă din Antichitate pentru virtuțile lor terapeutice
Veninul de albină se folosește în medicina ca tratament complementar sau alternativ în durerile reumatice sau altor afecțiuni articulare datorită efectului antiinfecțios , acționează asupra sistemului imunitar corectând atacuri ale anticorpilor asupra articulației și mielinei.De asemenea, veninul este și un important imunostimulant pentru organismul uman
Veninul de albină mai tratează și afecțiunile coloanei vertebrale (spondiloze, discopatii, sindromul spastis paravertebral, dorsalgii, lombalgii, sindromul isciaticus).
Extractul de castan este cunoscut pentru proprietățile lor anti-inflamatoare, de aceea este adesea folosit pentru a îndepărta dureruile reumatice și cele musculare.
Specialiștii recomandă folosirea cremelor cu extract de castan pentru tratamentul varicelor, îmbunătățirea rezistenței capilarelor și venelor, tonifiind pereții acestora și îmbunătățind circulația sângelui în picioare.
Crema nu trebuie aplicată în zona din jurul ochilor, gurii sau pe răni deschise, escare sau alte zone dechise.
Ingrediente:
Vaselina alba,lanolina,apa,alcool denaturat,pudra de talc,acid salicilic,extract Aesculus hippocastanumpropolis,oxid de zinc,extract Symphytum officinale,venin de albine,ulei masline,ulei struguri,ulei orez,extract Coffea arabicamextract Camellia sinensis,metabisulfit de sodiu.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel Masaj cu Venin de Albine 200ml, Naturastudio

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.