Gel lift instant cu acid hialuronic Lift Up, 30 ml, Cosmetic Plant

5943054402282
5943054402282
1
Gel
Cosmetic Plant
Stoc epuizat
2160 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Cu o textura ultra-absorbanta, concentrata în ingrediente active, Gelul Lift Instant formeaza pe suprafata pielii o pelicula invizibila cu rolul de întindere si diminuare a ridurilor.

LIFTONIN®-XPRESS este un ingredient inovativ extras din Porphyridium Cruentum, o alga originara din Marea Rosie, cu efect de lifting instant. Testele in-vivo efectuate de producatorul ingredientului activ au demonstrat efectul de întindere ce apare dupa 1-5 minute si se mentine pâna la 6 ore, reducerea ridurilor din zona ochilor cu 31% dupa o ora de la aplicare si scaderea rugozitatii pielii cu 12%. Acidul hialuronic reduce adâncimea ridurilor prin umplerea acestora din interior. RiboxylTM–ul stimuleaza metabolismul celular si sinteza componentelor structurale ale matricei extracelulare (acid hialuronic, colagen si elastina), limitâmd astfel degradarea tesutului dermic, restabileste coeziunea dermo-epidermica si, astfel, previne pierderea fermitatii pielii. Extractul de magnolie prezinta proprietati antioxidante si anti-inflamatoare. Vitamina E încapsulata actioneaza ca un hidratant din interior, prevenind îmbatrânirea prematura a pielii prin inhibarea peroxidarii lipidelor.

Mod de utilizare: Se aplica dimineata pe pielea curata si tonifiata a fetei, gâtului si decolteului, prin miscari delicate, fara a insista. Poate fi folosit de sine statator de catre persoanele cu ten mixt, sau aplicând dupa acesta Crema Antirid de zi din aceeasi gama în cazul persoanelor cu ten normal.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel lift instant cu acid hialuronic Lift Up, 30 ml, Cosmetic Plant

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.