Gel igienizant Alexandra pentru maini 85ml, Hofigal

594307300841
594307300841
1
Gel
Hofigal
Stoc epuizat
942 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 13:48

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Produsul “Alexandra - Gel igienizant pentru maini” este destinat curatarii mainilor fara apa si sapun., reducand riscul contaminarii cu microbi.
Continutul in alcool de 65% este justificat pentru rolul degresant, fara sa deranjeze echilibul chimic natural al pielii, reducand semnificativ raspandirea microbilor.
Nu doar curata ci si intretine dar si hraneste pielea datorita continutului de glicerina iar prin prezenta extractului de cimbru se obtine un efect antibacterian si antifungic iar datorita uleiului de menta, produsul are un miros placut.
Mod de utilizare: se utilizează o cantitate suficientă de gel, masând mâinile până la uscare şi curăţare. Nu necesită clătire.
Ingrediente (INCI):
Alcohol Denat., Aqua/Water, Glycerin, Thymus Vulgaris Extract (extract de cimbru), Carbomer, Triethanolamine, Mentha Piperita Oil (ulei de mentă).
Prezentare: flacon PET alb oval cu dop flip top
Precauţii:
Numai pentru uz extern!
A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
A nu se folosi pe răni deschise!
Produs inflamabil!
Nerecomandat persoanelor alergice la una dintre componente!
A se păstra la 15-250C, în ambalajul original, ferit de razele solare, surse de căldură şi umiditate !

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel igienizant Alexandra pentru maini 85ml, Hofigal

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.