Gel exfoliant pentru picioare cu 40% uree Keratolin Foot, 15 ml, Biotrade

9980014223
9980014223
1
Gel
Biotrade
Stoc limitat
5250 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 29 April • 19:16

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Este un gel intensiv potrivit pentru înmuierea și exfolierea clavusurilor rebele, a verucilor, a pielii și unghiilor îngroșate. Poate fi aplicat și la nivelul coatelor, genunchilor și călcâielor;
Ingrediente active:
Uree 40% - efect intens keratolitic
Ingrediente:
AQUA, UREA, ACRYLATES COPOLYMER, TETRASODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE
Mod de utilizare:
Se aplică o picătură de gel, doar pe zona afectată, în fiecare seară, pentru 7-10 zile. Se acoperă cu un plasture. După a treia zi, se îndepărtează pielea moartă cu o piatră ponce sau pilă și se continuă utilizarea gelului până la refacerea completă a pielii. Pentru rezultate mai bune, se recomandă combinarea tratamentului cu Keratolin foot corn gel, alternativ în fiecare seară.
A nu se folosi pe pielea inflamate sau lezată.
Precauții:
Dacă apare senzația de arsură, mâncărime sau roșeață, opriți aplicarea produsului. Dacă acestea nu se rezolvă în 3 zile, efectuați un consult dermatologic.
Prezentare:
15 ml

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel exfoliant pentru picioare cu 40% uree Keratolin Foot, 15 ml, Biotrade

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.