Gel de Masaj VivaCalm, 100ml, Viva Natura

6426497000936
6426497000936
1
Gel
Vivanatura
Stoc epuizat
1797 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 30 March • 04:38

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

VivaCalm gel 100% natural pentru muschi “fericiti” cu neem si salcie himalayana
Procesat la rece
Fara parabeni
Indicatii:
Gelul natural reconfortant VivaCalm este destinat masajului calmant, de destindere a contracturilor si a senzatiilor de disconfort.
Masajul fruntii si cefei in timpul migrenelor poate avea efecte calmante. Pentru femeile in perioada ciclului menstrual masajul spatelui si al abdomenului se realizeaza cu delicatete.
Salcia himalayana contine mari cantitati de salicilati, masajul avand influenta asupra muschilor solicitati si durerosi.
Uleiul esential de salcie himalayana – denumit, prin excelenta, „aspirina vegetala” – se foloseste in gelurile pentru sportivi, inainte de efort pentru incalzirea si pregatirea muschilor, cat si dupa aceasta pentru eliminarea durerilor, contracturilor si a acidului lactic acumulat in muschi in timpul efortului.
Neem – planta indiana vesnic verde – este clasificata in traditia ayurvedica drept un remediu cu o putere exceptionala de inviorare si calmare.

Mod de utilizare:
Se aplica local, la nivelul zonelor musculare de pe membre, zona spatelui si a cefei, frunte, zona toracala si se maseaza cu atentie pana la patrunderea in piele. Nu se aplica pe mucoase. Se evita contactul cu ochii. Contine unele ingrediente naturale cu potential iritant. Se pot face pana la (maxim) 4 aplicari pe zi. Nu se aplica pe rani sau pe portiunile de piele afectata. Nu se foloseste in caz de sensibilitate la unul sau mai multe din ingrediente. In rare cazuri pot exista alergii la diferite componente din crema. Pentru siguranta recomandam sa verificati lista de ingrediente si sa testati crema pe o mica portiune de piele.
Se recomanda a se pastra la loc uscat si racoros (5 – 25° C); a se evita expunerea directa a produsului la razele solare.
Testat dermatologic dar nu si pe animale.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel de Masaj VivaCalm, 100ml, Viva Natura

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.