Gel contra aftelor filmogel, 6ml, Urgo

9980048051
9980048051
1
Gel
Urgo
Stoc limitat
4597 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: ieri la 11:08

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Beneficii:
Produs rezistent la apa;
Calmeaza rapid si permanent durerea, contribuind la o vindecare mai rapida si de durata.
Izoleaza afta pentru o durata de pana la 4 ore si protejeaza impotriva fortelor externe (alimente, dinti, echipamente dentare etc.)
Eficacitate dovedita*: 90% dintre utilizatori sunt multumiti sau foarte multumiti*.
Ingrediente: Alcool, Derivat de celuloza, Acid carboxilic, Acid mineral, Apa, Aroma, Sucraloza.
Precautii: A nu se aplica in cazul aftozelor majore (diametru mai mare de 1cm) sau herpetiforme (ulcere foarte mici prezente in numar mare) care necesita sfatul unui medic. Nu utilizati pe rani infectate, arsuri, rani profunde (sangerari). A nu se utiliza in caz de alergie la derivatii salicilati. Din cauza absentei studiilor, nu se recomanda utilizarea produsului la femeile insarcinate sau care alapteaza. Aplicarea exclusiv pe mucoasa bucala poate cauza usturime. A Nu se utiliza la copii sub 6 ani. Nu zgariati pelicula formata, aceasta va disparea de la sine. In lipsa unei ameliorari dupa 5 zile de tratament, consultati un medic. In caz de indoiala, cereti sfatul farmacistului. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu fumati in timpul aplicarii, inainte de uscarea completa a produsului sau in apropierea flaconului deschis. 

Mod de utilizare:

Stergeti o parte a spatulei pe marginea sticlei. Aplicati cantitatea ramasa folosind varful spatulei pentru a acoperi complet afta sau leziunea bucala. Lasati sa se usuce aproximativ zece secunde si apoi inchideti gura pentru a forma o pelicula vizibila. Daca vi se pare ca pelicula nu acopera bine afta sau leziunea bucala, reinnoiti operatiunea. Se repeta ori de cate ori este necesar, de pana la 4 ori pe zi si de preferinta inainte de masa principala, pana la vindecarea completa (3-5 zile). Deoarece pelicula ramane vizibila, nu este necesar sa se faca o noua aplicare. Igiena produsului este garantata de compozitia sa, nu este necesar sa curatati spatula dupa utilizare. Se inchide bine dupa utilizare. Dupa deschidere, se recomanda sa utilizati acest produs in termen de 9 luni.

Forma de prezentare: Recipient din sticla de 6 ml + spatula de aplicare.

Review

Estimat livrare

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel contra aftelor filmogel, 6ml, Urgo

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.