Gel calmant înțepături de insecte Calmax, 30 ml, Biotrade

9980039210
9980039210
1
Gel
Biotrade
Stoc epuizat
1736 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:02

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Calmax este un gel răcoritor pentru calmarea rapidă şi eficiență a pruritului şi durerii cauzate de înţepătură de insecte - ţânţari, purici, furnici, viespe şi albine sau a pruritului dat de contactul cu urzica. Calmează rapid pruritul, revigorează delicat pielea.
Este potrivit atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Poate fi aplicat şi în unele tipuri de erupţii cutanate, dar doar după un consult cu medicul.
Proprietăți:
- pentru pruritul, dat de înţepăturile de insecte – ţânţari, purici, furnici, înţepăturile de albină şi viespe, pruritul dat de contactul cu urzica sau alte plante;
- calmează pruritul;
- revigorează locul de înţepătură;
- scade durerea şi edemul local.
Ingrediente active:
Menthol – acţiune calmantă şi revigorantă.
Glicerină - hidratează pielea şi ajută la rapida ei refacere.
Ingrediente:
AQUA, ALCOHOL, ETHYLHEXYL DIMETHYL PABA, GLYCERIN, POLYQUATERNIUM-37, MENTHOL, METHENAMINE.
Mod de utilizare:
Pulverizaţi regiunile pruriginoase de 3-4 ori pe zi, sau mai frecvent la nevoie. Nu pulverizaţi direct pe faţă, ci folosiţi un tampon de vată cu care aplicaţi cu atenţie pe această zonă. Dacă pruritul nu dispare în 7 zile, consultaţi-vă cu un dermatolog.
Prezentare:
50 ml

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gel calmant înțepături de insecte Calmax, 30 ml, Biotrade

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.