Gaviscon Mentol, 24 plicuri, Reckitt Benckiser Healthcare

3400933095253
3400933095253
24
Suspensie
Reckitt Benckiser
Stoc epuizat
2833 Lei

Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online! Acesta poate varia in functie de momentul achizitionarii si epuizarea stocurilor existente in fiecare farmacie! CANTITATEA si STOCUL vor fi confirmate dupa procesarea comenzilor!

Ultima actualizare: 23 April • 16:06

Adauga la favorite si te anuntam cand intra in stoc

Indicatii:
Gaviscon Mentol suspensie orală în plic aparţine unui grup de medicamente numite „supresori ai refluxului”, care formează un strat protectorpână la 4 orepeste conţinutul stomacului, împiedicând acidul gastric să părăsească stomacul, unde acţionează, şi să pătrundă în esofag, unde provoacă durere şi disconfort.
Acest medicament este utilizat pentru tratamentul simptomelor refluxului gastro-esofagian, cum sunt regurgitaţia acidă, senzaţia de arsură în capul pieptului şi indigestia (legate de reflux) care apar, de exemplu, după mese sau în timpul sarcinii sau la pacienţii cu simptome asociate esofagitei de reflux.

Compozitie:
-Substanţele active din fiecare plic (10 ml) cu suspensie orală sunt : alginat de sodiu 500 mg, hidrogenocarbonat de sodiu 267 mg şi carbonat de calciu 160 mg.
-Celelalte componente sunt: carbomer 974 P, parahidroxibenzoat de metil (E 218) şi parahidroxibenzoat de propil (E 216), zaharină sodică, hidroxid de sodiu, aromă naturală de mentă şi apăpurificată. Acest medicament nu conţine zahăr sau coloranţi.
Cum arată Gaviscon Mentol suspensie orală în plicşi conţinutul ambalajului
Medicamentul Gaviscon Mentol suspensie orală în pliceste o suspensie de culoare aproape albă, cu miros şi aromă de mentă.

Mod de administrare:
Adulţii, inclusiv vârstnici, și adolescenți cu vârsta de 12 ani şi mai mari:unul până la două plicuri după masă şi la culcare sau conform recomandărilor (maxim de patru ori pe zi).
Copii și adolescenți cu vârsta sub 12 ani: trebuie administrat numai la sfatul medicului.
Dacă luaţi mai mult decât trebuie din Gaviscon Mentol suspensie orală în plic
Dacă luaţi prea mult din acest medicament, este puţin probabil să vă facă rău. Cu toate acestea, vă puteţi simţi balonat. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră dacă acest simptom nu dispare.
Dacă uitaţi să luaţi Gaviscon Mentol suspensie orală în plic
Dacăați uitatsă luaţi o doză, nu este necesar să luaţi o doză dublă data viitoare, ci continuaţi să luaţi doza obişnuită la momentul potrivit.

Contraindicaţii:
Nu luaţi Gaviscon Mentol suspensie orală în plic:
-dacă ştiţi că sunteţi alergic (hipersensibil) la oricare dintre componentele Gaviscon Mentol suspensie orală în plic, deoarece foarte rar au apărut dificultăţi în respiraţie şi erupţii trecătoare pe piele.

Precauţii:
Adresaţi-vă medicului dumneavostră dacă simptomele persistă după 7 zile de utilizare.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Puteţi lua acest medicament dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi.

Prezentare:
12 plicuri

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Review

Produse Recomandate

Istoricul tau de navigare

Gaviscon Mentol, 24 plicuri, Reckitt Benckiser Healthcare

apoteca-farmacie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.